Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o tekutý Kolagen EkoMedica pro lepší pohyb a hezčí pleť

11.06. - 24.06. 2018 | Aktuální soutěže
Proč je stárnutí cítit v kostech i kloubech a vidět na pokožce?
Protože nám s přibývajícím věkem ubývá kolagenu, který je základní stavební bílkovinou těla. Dostatek kolagenu je nezbytný pro bezproblémové fungování pohybového aparátu, stejně jako pro pevnost kostí i kloubů, šlach i vaziva, vlasů i nehtů a také pokožky. Pokud jí kolagen chybí, ztrácí pružnost, stává se tenčí a přibývá vrásek i celulitidy. Dobré je vědět i to, že mnohem lépe a rychleji než kolagen ze skotu či prasat vstřebává člověk kolagenové peptidy získané z mořských ryb.

Kolagen můžete organismu doplňovat zvenčí, nyní navíc zároveň s kyselinou hyaluronovou, jejíž omlazující efekt je známý z oblasti kosmetiky. S originální kombinací v podobě tekutého doplňku stravy přichází na trh renomovaná společnost EkoMedica Czech, s.r.o. Jako jedna z mála ryze českých firem nabízí také ucelenou řadu přírodních šťáv i dalších zdraví prospěšných produktů, které jsou k dostání na www.herbarna.cz

Kolagen EkoMedicaEkoMedica Kolagen 500 ml


Vzájemná synergie kolagenu, kyseliny hyaluronové, hořčíku a vitaminu C ještě zvyšuje blahodárný vliv na pohybový aparát a pokožku. Kolagen posiluje pojivové tkáně, chrupavky, kosti, klouby i pokožku, kterou umí kyselina hyaluronová hydratovat, dále zpevňovat a takzvaně vyžehlit. Vitamin C vedle toho ovlivňuje další tvorbu tělu vlastního kolagenu a působí také jako antioxidant. K udržení dobrého stavu kostí a zubů i normální činnosti svalů pak dále přispívá hořčík, který navíc pomáhá snižovat míru únavy a vyčerpání. Tekutý hydrolyzovaný EkoMedica Kolagen 500 ml s příchutí manga je k dostání na www.herbarna.cz za 359 korun.


Pravidla soutěže:
14denní soutěž o tekutý Kolagen EkoMedica probíhá od pondělí 11. června do neděle 24. června 2018.  
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

10 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá od společnosti EkoMedica Czech půllitrové balení hydrolyzovaného kolagenu v kombinaci s kyselinou hyaluronovou, hořčíkem a vitaminem C!

Každé balení s originální příchutí manga v ceně 359 korun.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 25. června 2018 a výherce bude zveřejněn v kategorii Výherci soutěží. Výhra budou výhercům doručena nejpozději do 20. července 2018 na adresu uvedenou v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí).  Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 24. června 2018.


Nápovědu najdete u produktů EKOMEDICA na www.herbarna.cz

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !