Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o Valentýnský zážitek - čokoládovou masáž pro dva

1.02. - 14.02. 2016 | Aktuální soutěže

čokoládová masážý












Den Sv. Valentýna nebo také svátek všech zamilovaných se tradičně slaví 14.2. Nejvíce se svátek slaví v USA a Anglii, kdy již v podstatě od nového roku celá země propuká ve Valentýnské šílenství, vše se zbarvuje do růžova a obchodníci se předhání ve speciálních valentýnských nabídkách. 

I k nám již tradice svátku všech zamilovaných pronikla, i když se svátek svatého Valentýna neslaví nijak megalomansky. A je to tak dobře, mělo by jít o intimní oslavu vzájemné lásky a ne o předhánění se v množství zakoupených čokoládových srdíček.

Jak lépe oslavit vzájemnou lásku než společným příjemným zážitkem? Můžete vyrazit na výbornou večeři, zajít si do kina nebo na romantickou procházku. Anebo si dopřát společný netradiční zážitek, masáž pro dva s vůní čokolády.

Zkuste štěstí v soutěži a zahrajte si o poukaz na Čokoládovou masáž pro dva, kterou věnuje zážitková agentura ESENNCE.cz – www.esennce.cz.
masáž pro dva

Pravidla 14denní soutěže:
Soutěž o Valentýnský zážitek od ESENNCE.cz  probíhá od pondělí 1. února do neděle 14. února 2016.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru má možnost získat soutěžící, který správně zodpověděl soutěžní otázku a jehož REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


1 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá od ESENNCE.cz dárkový poukaz na zážitek Čokoládová masáž pro dva s platností 6 měsíců. Možnost využití v luxusním salonu ve třech městech v ČR.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 15. února 2016 a výherce bude zveřejněn v kategorii Výherci soutěží. Výhra bude výherci doručena nejpozději do 10. března 2016 na adresu uvedenou u nás v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí). Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 14. února 2016.



Nápovědu k soutěžní otázce hledejte na stránkách ESENNCE.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !