Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o vánoční pomocníky ETA

17.11. - 30.11. 2014 | Aktuální soutěže

Nejen ten vánoční úklid

zpříjemní vysavače ETA


Předvánoční čas je pro většinu z nás také časem úklidu, jehož popularita se rozhodně nevyrovná vánočnímu pečení nebo průzkumu vánočně vyzdobeného obchodního centra. Pokud ovšem existují pomocníci, kteří dokáží domácnost pečlivě a důkladně zbavit prachu a roztočů, navíc šetří peníze a vynikají svou variabilitou použití, nestane se úklid pro většinu z nás již činností neoblíbenou.

ETA ElanceETA ve svém portfoliu produktů v řadě vysavačů nabízí od typu sáčkových a bezsáčkových vysavačů, i víceúčelové a tyčové vysavač. Dokáže uspokojit náročné zákazníky i ty, kteří úklid jako svého koníčka rozhodně nemají a potřebují „jen“ kvalitní a výkonný produkt.

Jedním takovým je vysavač ETA Manoa nebo ETA Canto, zástupci vysavačů sáčkových. Vynikají vysokým sacím výkonem, jsou vybaveni prémiovým příslušenstvím. Hodí se do domácnosti s domácími mazlíčky, ale jsou také vhodní do rodin s alergiky. ETA Dualic II zvládne vysávání sáčkové i bezsáčkové. Výhodou je dvojí hepa filtr, který zdokonalí filtraci. Dalšími zástupci, které může značka ETA nabídnout jsou tyčové a ruční vysavače. Designově velmi povedený a kvalitní vysavač ETA Carsha, který si hravě poradí s drobným úklidem. Stejně tak i ETA Elance, inovativní tyčový vysavač 2 v 1.

Inovativní novinkou pro tento rok se stal robotický vysavač ETA Bolero. I tento typ má ETA ve svém portfoliu. Pomocníka zejména pro tvrdé podlahy, který vydrží uklízet až 90 minut, nespadne ze schodů ani z vyšších míst díky bezpečnostním senzorům a dvojí režim nastavení formy úklidu vyhoví každé domácnosti.

Máte před Vánocemi chuť uklízet?

Pomůže vám ETA



robotický vysavač ETA Bolero
Pravidla soutěže:
14denní soutěž o kuchyňské váhy ETA probíhá od pondělí 17. listopadu 2014 do neděle 30. listopadu 2014.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

4 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají kuchyňskou váhu ETA.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 1. prosince 2014 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. prosince 2014 poštou na adresu uvedenou v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí). Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 30. listopadu.


Nápovědu k soutěžním otázkám hledejte na stránkách ETA
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !