8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o značkové ložní povlečení od www.nocvsuchu.cz

2.09. - 15.09. 2013 | Aktuální soutěže
Základem pro fyzické i duševní zdraví dětí na celý život je dostatek kvalitního spánku, který se nedostává dětem s nočním pomočováním (enurézou).

Pomočování je přitom u dětí časté. Pomočuje se 15-30 % pětiletých dětí, chlapci častěji než dívky. Za posledních 10 let došlo ke zvýšení počtu enuretiků o 30 %. U zhruba desetiny pětiletých enuretiků přetrvává enuréza do dospělosti (v dospělém věku se pomočuje 0,5-3 % populace). Zejména děti s těžkou formou enurézy, které se v pěti letech pomočují každou noc, mají špatnou prognózu, 40 % z nich se pomočuje i v dospělosti.

Tyto děti a mladí dospělí jsou depresivní, mají nízké sebevědomí, žijí v permanentním stresu, izolováni od spolužáků i vrstevníků a v některých případech trpí závažnými problémy a konflikty s rodiči. Úspěšná léčba enurézy znamená také úpravu poruchy spánku, ústup příznaků syndromu hyperaktivity s poruchou pozornosti (ADHD syndromu), zlepšení kognitivních funkcí a školního prospěchu.

Problematikou dětského pomočování se zabývají webové stránky www.nocvsuchu.cz , kde najdete i on-line poradnu nebo seznam pracovišť podle regionů, která se specializují na noční pomočování.

soutěž s www.nocvsuchu.czPravidla soutěže:
14denní soutěž o značkové ložní povlečení od www.nocvsuchu.cz probíhá od pondělí 2. září do neděle 15. září 2013

Pravidla vyhodnocování soutěží

Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

5 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá ložní povlečení zn. Matějovský s roztomilým štěnětem labradora od www.nocvsuchu.cz.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 16. září 2013 a výherci budou zveřejněni v kategori Výherci soutěží. Výhra bude výhercům doručena nejpozději do 16. října 2013 poštou na adresu uvedenou v registraci. 
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí). Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 15. září 2013.

Nápovědu k soutěžním otázkám najdete na www.nocvsuchu.cz
Noc v suchu
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !