Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž s Ceresitem o absorbční sáčky proti vlhkosti

6.04. - 19.04. 2015 | Aktuální soutěže
absorpční sáčky Ceresit Stop Vlhkosti










Zažijte vůni jara v malém sáčku


Vysoká vlhkost nás dokáže potrápit. Zatuchlý zápach nebo dokonce plísně jsou příznakem tohoto problému nejen v koupelně či ve sklepě, ale i v malých uzavřených prostorách.

Uzavřené botníky, skříně, šuplíky, ale i kufry aut nebo dokonce sportovní tašky, všude tam se může vyskytnout vyšší vlhkost. Vždyť kdo by neznal zevnitř orosená okna auta nebo charakteristický lehce zatuchlý zápach věcí ze sportovní tašky, kterou vaše ratolest zapomněla vybalit. 

Pro takové případy jsou zde absorpční sáčky Ceresit Stop Vlhkosti, které pohlcují vlhkost v malých uzavřených prostorech a navíc místo provoní příjemnou vůní. Dáte přednost levanduli, nebo si vyberete některou z novinek s vůní čerstvě natrhaných broskví nebo lehkou osvěžující vůní jara?

absorpční sáčky Ceresit Stop VlhkostiAbsorpční sáčky Ceresit Stop Vlhkosti použijete velmi jednoduše. Po vybalení z ochranné fólie položíte sáček na požadované místo bílou stranou nahoru. Speciální tkanina na povrchu propouští vlhkost pouze dovnitř a brání jejímu úniku zpět. Sáček vydrží vstřebávat vlhkost po dobu 4–6 týdnů.

Pravidla soutěže:
14denní soutěž o absorpční sáčky Ceresit Stop Vlhkosti probíhá od pondělí 6. dubna 2015 do neděle 19. dubna 2015.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

10 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá absorpční sáčky Ceresit Stop Vlhkosti.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 20. dubna 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. května 2015 poštou na adresu uvedenou v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí). Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 19.dubna 2015.

Nápovědu hledejte na stránkách Ceresit Stop Vlhkosti
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !