Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž se Zlatými Slevami o super výhry v hodnotě 4342 Kč

7.04. - 20.04. 2014 | Aktuální soutěže

Letošní dovolená za ceny nižší než last minute?


Pokud ještě nevíte, kam si letos s rodinou vyrazíte v létě odpočinout, máme pro vás super tipy za více než příznivé ceny! Na ZlatéSlevy.cz si vyberete z nabídky okolo 600 pobytů  – českých, slovenských i zahraničních. Vybírat můžete také dle zaměření pobytu – relaxační, wellness, rodinné, sportovní a dokonce zde naleznete i kategorii dětských táborů. Např. 3denní dovolená v ČR pro 2 osoby s polopenzí vás vyjde od 990 Kč, letecký poznávací zájezd do Turecka se snídaněmi pořídíte od 2 999 Kč.

Na ZlatýchSlevách naleznete nejen velmi příznivé ceny, ale také inspiraci co podniknout s dětmi. Děti můžete vzít např. do dětského centra, do cirkusu, projížďku na koni, na zájezd do Legolandu nebo na nějaký další zážitek. Pakliže vaše děti budou trávit prázdniny u babičky, nezapomeňte jim pořídit dětský tablet, dřevěnou kytaru, nebo třeba trampolínu.

Také maminky si přijdou na své! Široká nabídka kosmetických, zeštíhlujících, kadeřnických či masážních procedur, potravinových doplňků, zboží do domácnosti a především také módního oblečení a doplňků.

ZlatéSlevy.cz nabízejí více než slevy! Zapojte se do věrnostního klubu ZlatýchSlev, sbírejte zlaťáky a vyměňujte je za výhody. Díky nasbíraným zlaťákům získáte zdarma bonusy jako slevu až 100 Kč na nákup na slevovém portále Pepa.cz, kredit na SMS a volání na portále SMSbrána.cz či třeba nákupní tašku nebo 4 GB flash disk, které můžete také nyní vyhrát v této soutěži.
Zlaté Slevy

Pravidla soutěže:
14denní soutěž se Zlatými Slevami o výhry v hodnotě 4 342 Kč probíhá od pondělí 7. dubna do neděle 20. dubna 2014.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


13 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá výhru dle pořadí:

 1. – 2. cena: Trekingové hole v hodnotě 569 Kč
 3. – 5. cena: Tablety Maqui berry v hodnotě 469 Kč
 6. – 7. cena: 4GB flash disk v hodnotě 300 Kč
 8. – 10. cena: Bláznivá stříkací květina v hodnotě 299 Kč
11. – 13. cena: Látková nákupní taška v hodnotě 100 Kč

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 21. dubna 2014 a výherci budou zveřejněni v kategori Výherci soutěží. Výhra bude výherci doručena nejpozději do 20. května  2014 poštou na adresu uvedenou v registraci.

Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí). Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 20. dubna 2014.


Nápovědu k soutěžním otázkám hledejte na ZlatéSlevy.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !