Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.06. 2024
Dnes má svátek Adolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14ti denní soutěž o luxusní 6denní pobyt v Mariánských Lázních a balerínky od ZAPAKATEL.cz

6.05. - 19.05. 2013 | Aktuální soutěže

Letní dovolená za pár kaček!


Pokud právě plánujete letní dovolenou, zapomeňte na katalogy cestovek a předražené zájezdy! U moře a nejen tam se dá pobýt za mnohem menší peníz – třeba díky slevovému portálu ZAPAKATEL.cz, který se na cestování specializuje už pekelně dlouho!

Chorvatsko od 1040 Kč

Už za takovou cenu se můžete vydat na krásnou Makarskou riviéru, konkrétně do kempu Živogošće Dole. V ceně je ubytování v chatkách nebo karavanech, případně ve stanech, doprava, spotřeba elektrické energie, vody, delegát i pojištění CK.

Adriatická riviéraAdriatická riviéra na 7 dní od 1870 Kč

V 10 různých termínech se můžete vydat do italského letoviska Riccione, kterému se přezdívá „zelená perla Jadranu“. Nádherná písčitá pláž je od kempu jen asi 10 m a je na ní mnoho atrakcí pro děti, ale i dospělé.

Ischie – letecky, s polopenzí a jen za 12990 Kč!

Podívat se na italskou Ischii za méně než 13 tisíc korun i se zpáteční letenkou a polopenzí? I to je možné se Zapakatel.cz! Ubytování je zajištěno v příjemném rodinném hotelu ARAGONESE*** s venkovním termálním bazénem o teplotě 34 stupňů.

Německý Legoland za 1269 Kč i s celodenním vstupným

V ceně je doprava, služby stevarda a celodenní vstupenka na všechny atrakce. A že jich na ploše o velikosti 25 fotbalových hřišť je! V 7 tematických oblastech je více jak 50 atrakcí – jmenovat můžeme třeba podmořský svět, horské dráhy, pád vodopádem, 4D kino a mnohem víc! Rozplývat se budete nad do detailu propracovanými modely z více než 50 milionů LEGO kostiček!

TuniskoLetní prázdniny v Tunisku letecky od 9990 Kč

A co byste řekli na 4*hotel u pláže s plaveckým bazénem a bazénem s tobogány? Hotelový komplex Delphin Resort patří do kvalitního hotelového řetězce Delphin Hotels & Resorts, leží v zátoce u jemné písečné pláže s pozvolným vstupem do moře v krásné tropické zahradě, které dominují dva atypické bazény - jeden se sadou tobogánů, druhý plavecký. Slunečníky a lehátka v rámci zájezdů s All Inclusive ZDARMA pro hotelové hosty.

Pravidla soutěže:
14denní soutěž o luxusní pobyt 6denní pobyt v Mariánských Lázních a balerínky od ZAPAKATEL.cz probíhá od pondělí 6. května do neděle 19. května 2013.
Pravidla vyhodnocování soutěží
Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


6 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá výhru:

1. místo: luxusní 6denní pobyt v Hotelu Berlin v Mariánských lázní s polopenzí, masážemi, zábalem atd.

2.-6. místo: Dámské balerínky ADIDAS (barva dle vlastního výběru)


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 20. května 2013 a výherci budou zveřejněni v kategori Výherci soutěží. Výherci balerínek budou kontaktováni a na základě zaslaného požadavku na barvu a velikost obdrží do 30ti dní svoji výhru.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí). Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 19. května 2013.

Nápovědu k soutěžním otázkám hledejte na ZAPAKATEL.cz

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !