Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.05. 2024
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte balíček nápojů Nestlé Caro

14.11. - 20.11. 2016 | Aktuální soutěže

Dodržujte správný pitný režim každý den


Žít spokojeně a pozitivně znamená stravovat se pozitivně a dodržovat základní životní návyky, jako je pití čisté vody a vhodných nealkoholických nápojů, které dodají tělu „život“. Základ pitného režimu (nejen) každé maminky by měla, pochopitelně, tvořit čistá voda, a to nejlépe neperlivá.

Vhodné jsou také vodou ředěné ovocné a zeleninové džusy a šťávy či ovocné čaje nebo třeba cereální nápoje - například Nestlé Caro. Cereální základ nápoje Nestlé Caro tvoří pražená směs ječmene, žita a čekanky obohacená o naklíčený ječný slad. Navíc je dostupná i bezlepková varianta Nestlé Caro Ricoré nebo Nestlé Caro Active s vlákninou pro ty aktivnější z nás.

Dostatečný pitný režim je nezbytný v každém věku a v každém životním období. Pokud má maminka dostatek tekutin, netrápí ji únava, bolesti hlavy či zácpa. Tím bude i psychika maminky vyrovnanější a více v pohodě a tuto svou pohodu potom může přenášet na své miminko.
Nestle Caro


Pravidla soutěže:

Soutěž o balíčky nápojů Nestlé Caro probíhá od pondělí 14. listopadu 2016 do neděle 20. listopadu 2016.    Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček nápojů Nestlé Caro


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 21. listopadu 2016 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží.  Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 10. prosince 2016 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách Nestlé Caro
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !