Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte balíček přípravků Sanytol pro vaši čistou domácnost

4.05. - 10.05. 2015 | Aktuální soutěže
Sanytol


















Sanytol vytváří řadu přípravků, které nejen vyčistí, ale také vydezinfikují a likviduje nečistoty a škodlivé mikroorganismy jedním tahem. Řada výrobků SANYTOL má vynikající dezinfekční účinky, odstraňuje 99% bakterií, plísní a virů (včetně chřipkového viru).
Úklid a dezinfekce podlahy bude hračka. SANYTOL Univerzální čistič na podlahy v jednom kroku vyčistí, odmastí a vydezinfikuje různé druhy podlah.

Menší plochy jako kliky, klávesnice, hračky či úchytky spolehlivě vyčistí a vydezinfikují praktické Sanytol dezinfekční utěrky. Stačí jednoduše setřít a je čisto a vydezinfikováno. Neobsahují chlór, a proto nepoškozují barvu ani povrch ošetřených předmětů.
SANYTOL Univerzální čistič sprej zbaví nečistot a vydezinfikuje stůl, poličky, skříňky, odpadkové koše, ale i matrace, koberce či sedačky. Spolehlivě vyčistí jednotlivé plochy a zbaví je bakterií, virů a plísní. výrobky SANYTOL

Pro ty, kteří rádi používají k úklidu aerosoly, má Sanytol novinku, SANYTOL Dezinfekční Univerzální Čistič 2v1. Čistí do hloubky a zároveň dezinfikuje různé plochy a předměty v domácnosti. Lze jej použít jako čistič a dezinfekci v jednom nebo pouze jako dezinfekci již čistých ploch.
Sanytol neobsahuje chlór a proto je šetrný k povrchům i textiliím.

Pravidla soutěže:
Soutěžte o balíček přípravků SANYTOL pro vaši čistou a vydezinfikovanou domácnost probíhá od pondělí 4. května 2015 do neděle 10. května 2015.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají balíček přípravků SANYTOL pro vaši čistou a vydezinfikovanou domácnost.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 11. května 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 10. června 2015 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu k soutěžní otázce najdete na stránkách SANYTOL
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !