Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte gel Vitella Vein na metličky a popraskané žilky

10.08. - 16.08. 2015 | Aktuální soutěže

Metličky a popraskané žilky


Tyto problémy trápí dokonce až 70% žen různého věku. Bohužel bývají jasně viditelné, a to díky své červené, modré či fialové barvě. Vznikají v důsledku oslabení žilních stěn, přičemž svou roli v celé věci hraje genetika, ale také životní styl a zaměstnání. Metličky a popraskané žilky přitom nejsou „jen“ estetickým problémem. Jejich vznik signalizuje sníženou elasticitu žilních stěn, což po určité době může vést ke vzniku závažnějšího stavu, kterým jsou křečové žíly. 
  

Vitella VienÚčinný pomocník


Pokud už popraskané žilky a metličky na nohou máte, vyzkoušejte postižená místa mazat přípravkem s obsahem rutinu. To je látka, která posiluje stěny malých cévek. Skvělým tipem je například gel Vitella Vein.

Jde o dermatologicky testovaný přípravek, v jehož receptuře se, kromě rutinu, skrývá také extrakt z rostliny Centella asiatika, který působí preventivně proti stárnutí kůže. Kromě toho obsahuje také esenciální oleje z levandule, cypřiše a citrusů, které spolu s aktivními výtažky z rostlin zlepšují mikrocirkulaci a pružnost cévních stěn. Ostatní aktivní látky napomáhají k regeneraci kůže, zlepšují flexibilitu cévek a mikrocirkulaci krve.

O přípravku Vitella Vein se dozvíte více na oficiálních stránkách www.vitella.cz


Pravidla soutěže:
Soutěžte o gel Vitella Vein na metličky a popraskané žilky probíhá od pondělí 10. srpna do neděle 16. srpna 2015.        Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají gel Vitella Vein.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 17. srpna 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. září 2015 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu k soutěžní otázce najdete na stránkách www.vitella.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !