Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte jedinečné svítidlo Hue Go a osvětlete jakýkoli okamžik

23.11. - 29.11. 2015 | Aktuální soutěže
Philips Hue Go













Začněte žít s Hue


Elegantní přenosné svítidlo Philips Hue Go vás bude provázet na každém kroku. Vybírejte z 16 milionů barev a vymalujte si každý okamžik podle momentální nálady. Potřebujete se soustředit? Nastavte si chladné jasné světlo, které udrží vaši pozornost. Čas na relaxaci? Přesuňte se i s Hue Go na terasu a dopřejte si uvolnění při teplých tlumených odstínech letních červánků. Způsob využití je jen na vás.

Hue Go navíc není jen lampička. Patří do rodiny chytrého osvětlení Philips Hue, které můžete ovládat prostřednictvím mobilní aplikace v chytrém telefonu nebo tabletu.
Více o systému Philips Hue naleznete na www.philips.cz/hue
Philips Hue

Pravidla soutěže:
Soutěž o jedinečné svítidlo Hue Go probíhá od pondělí 23. listopadu do neděle 29. listopadu  2015.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.


Výhru má možnost získat soutěžící, který správně zodpověděl soutěžní otázku a jehož REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


1 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá jedinečné svítidlo Hue Go.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 30. listopadu 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhra bude výherci doručena nejpozději do 20. prosince 2015 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu hledejte na stránkách Philips Hue Go

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !