Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte luxusní kondicionér Essence Ultime Mineral Strenght

31.08. - 6.09. 2015 | Aktuální soutěže
Claudia Schiffer











Tajemství krásných vlasů se ukrývá ve správné péči. Spolehnout se můžete na prvotřídní vlasovou kosmetiku Essence Ultime od Schwarzkopf. Nabízí prvotřídní krémové složení s luxusními výtažky z perel, jež bylo vyvinuto v exkluzivní spolupráci s ikonickou modelkou Claudií Schiffer. Ta se stala nejen tváří této kosmetické značky, ale byla součástí celého procesu jejího vývoje od konceptu až po výběr nádherné dlouhotrvající květinové vůně.

Essence Ultime od Schwarzkopf je první vlasovou kosmetikou s luxusními výtažky z perel, která působí ve všech vrstvách struktury vlasu. Obsahuje vzácný ULTîME-4-komplex, jedinečná kombinace vybraných ingrediencí, jako jsou luxusní výtažky z perel, panthenol, zušlechtěný protein a kreatin. Receptura zaručuje skutečný požitek a hýčkající péči. K dostání je šest unikátních produktových řad Essence Ultime. Vybrat si můžete podle typu vašich vlasů.

U zrodu a vývoje produktů Essence Ultime stála světová ikona modelingu Claudia Schiffer. Během své kariéry strávila mnoho hodin u vlasových stylistů, což pro její vlasy představovalo velkou zátěž. Nikdy však nenašla výrobky, které by stoprocentně splňovaly její požadavky na dokonalou péči. Proto v ní postupně uzrálo přesvědčení, že by si mohla sama navrhnout svou osobní kosmetickou řadu „dokonalých přípravků“, které by uspokojily i ty nejnáročnější požadavky.

„Jsem ráda, že jsem mohla ve všech fázích vývoje přispět svými zkušenostmi a znalostmi. Byla to úžasná zkušenost a já doufám, že naše výsledné výrobky budou mít všichni rádi tak, jako je mám ráda já“,
říká Claudia Schiffer.
Essence Ultimate Mineral


Pravidla soutěže:
Soutěž o luxusní kondicionér Essence Ultime Mineral Strenght probíhá od pondělí 31. srpna do neděle 6. září 2015.    Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají luxusní kondicionér Essence Ultime Mineral Strenght od Schwarzkopf.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 7. září 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 30. září 2015 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Odpověď hledejte v soutěžním textu, více informací o péči o vlasy a účesových trendech hledejte na
Schwarzkopf.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !