Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte novou kouzelnickou sadu Pavla Kožíška Zlatá edice!

23.11. - 29.11. 2015 | Aktuální soutěže
Pavel Kožíšek - Zlatá edice












Tři výherci získají kouzelnickou sadu Pavla Kožíška Zlatá edice.


S touto limitovanou Zlatou edicí kouzelnických rekvizit a s použitím předmětů každodenní potřeby můžeš provést až 150 neuvěřitelných a fantastických kouzel a triku! Jedná se o výběr těch nejúspěšnějších kouzel z předchozích kouzelnických sad, především ze sady Škola kouzel pro mistry. S instruktážní knihou a popisem krok za krokem se z každého stane během chvilky opravdový kouzelník a zábavný společník.

Překvap kamarády a ukaž jim skvělá kouzla, která je pobaví a příjemně jim zamotají hlavu. Pomocí naší kouzelnické sady budeš skutečným mistrem kouzel, triků a magie! Škola kouzel pro každého. Sada obsahuje kouzelnické rekvizity, potřeby a instruktážní knihu.

Uvnitř navíc poukázka na vstupenku do Divadla kouzel Pavla Kožíška v hodnotě 250 Kč. Po předložení této poukázky v pokladně Divadla kouzel, získáte k jedné zakoupené vstupence na představení Magická esa druhou vstupenku se slevou 250 Kč. Ve strhující a jedinečné show Magická esa, která je určená pro celou rodinu, uvidíte na vlastní oči nejlepší světové „copperfieldovské“ iluze!

Divadlo kouzel - Zlatá edice

Pravidla soutěže:
Soutěž o novou kouzelnickou sadu Pavla Kožíška Zlatá edice probíhá od pondělí 23. listopadu do neděle 29. listopadu 2015.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají novou kouzelnickou sadu Pavla Kožíška Zlatá edice.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 30. listopadu 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. prosince 2015 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu hledejte na stránkách Divadla kouzel Pavla Kožíška
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !