Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte poukázky na nákup v Penny Marketu

20.06. - 26.06. 2016 | Aktuální soutěže
Penny Fontignac











Věděli jste, že Češi jsou milovníky zapékaných jídel?


Podle nedávného průzkumu společnosti Penny Market má 94 procent Čechů rádo zapékaná jídla a minimálně jednou týdně je doma připravuje třetina naší populace.  A protože základem dobrého jídla je kvalitní nádobí, vybavte vaši domácnost nádobím Fontignac, které je k dostání v rámci věrnostní akce prodejen Penny Market. Nádobí charakterizuje kvalita, tradice, moderní design a multifunkční využití. Zapékací mísy nejrůznějších velikostí jsou vhodné jak pro přípravu rozmanitých pokrmů, tak i pro jejich skladování.

Češi rádi modrou

Penny Market se v rámci výzkumu nezaměřil jen na to, co rádi zapékáme a vaříme, ale na i na to, jakou barvu nádobí máme my Češi nejraději. Jednoznačně nejoblíbenější barvou je pro Čechy modrá. 27 procent, tedy 2 250 000, lidí ji má rádo. A 78 procent Čechů upřednostňuje kuchyňské doplňky sladěné do jedné barvy.  Na sladěné doplňky si nepřekvapivě potrpí hlavně ženy.

Zapečené ovoce v tvarohuZapečené ovoce v tvarohu

Na korpus: 25 g karamelových sušenek, 10 g změklého másla, 5 g rozmixovaných mandlí
Náplň: 4 jahody, 200 g tučného tvarohu, 1 lžíce medu, kůra z 1/2 citronu, 1 celé vejce velikosti M, 1/2 lžičky vanilkové esence, 1 lžička rumu
K servírování: 15 g moučkového cukru, čerstvé jahody

Postup přípravy:
Troubu rozehřejte na 130 °C. V misce rozdrťte na prášek karamelové sušenky, které smíchejte s rozmixovanými mandlemi a změklým máslem. Vytvoříte si základní korpus, který vložte na dno zapékacích misek a pomocí skleničky udusejte. Na korpus položte dobře omyté jahody nakrájené na plátky silné cca 3 mm.
Ve zvláštní míse smíchejte tučný tvaroh, lžíci medu, kůru z 1/2 citronu, celé vejce, vanilkovou esenci a rum. Dobře promíchejte pomocí metličky, aby se všechny ingredience spojily. Utvořenou tvarohovou náplň nalijte rovnoměrně na korpus s jahodami a uhlaďte. Naplněné zapékací misky vložte do trouby a pečte 50 až 60 minut, dokud nebude vrchní část tvarohu nazlátlá.
Hotový zapečený tvaroh nechte vychladnout a podávejte zasypané moučkovým cukrem s čerstvými jahodami. Místo jahod můžete použít i jiný druh sezonního ovoce, který je zrovna k dispozici (borůvky, maliny, meruňky).Zapékání s Penny

Pravidla soutěže:
Soutěž o poukázky na nákup v Penny Marketu probíhá od pondělí 20. června do neděle 26. června
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají poukázky na nákup v Penny Marketu v hodnotě 500 Kč.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 27. června a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 25. července 2016 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách  Penny Market
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !