Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte řeckou jedničku - olivové oleje Minerva

21.07. - 27.07. 2014 | Aktuální soutěže
Řekové jsou po celém světě známí svou veselou povahou, silnou náturou ale také láskou k dobrému jídlu. Patří k jednomu z nejzdravějších národů na světě a dožívají se velmi vysokého věku. Jejich kuchyně je nejen velice dobrá, ale také velmi zdravá. Obohaťte také vy letošní léto o tajemství, která věděli již antičtí Řekové, a vyhrajte olivové oleje MINERVA.

Na začátku letních měsíců se většina z nás těší na dlouhá a slunečná odpoledne strávená na terase s přáteli. K tomu neodmyslitelně patří i grilování a delikatesy servírované přímo z rozžhaveného roštu. Inspiraci pro oživení klasických pokrmů „na gril“ najdete také na Peloponésu. Základem řecké kuchyně je používání čerstvých sezónních surovin a kvalitního olivového oleje. To uvítají nejen vaše chuťové pohárky, ale také štíhlá linie.

Na gril a do zeleninových salátů se hodí Extra panenský olivový olej Minerva. Má výraznou chuť a příjemné aroma čerstvých oliv. Kyselost je běžně mezi 0,1 % až 0,6 % a splňuje tedy zákonný limit, který je 0,8 %. Minerva také nabízí extra panenský olivový olej, který je vyráběn v souladu regulí pro organické BIO výrobky - Minerva Bio extra panenský olivový olej. Pro přípravu vařených pokrmů je nejlepší olivový olej Minerva Classic, který je kombinací extra panenského a rafinovaného oleje. Pro ještě výraznější chuť olivového oleje je ideální prémiový olivový olej Minerva Kalamata.
Minerva olivový olej

Pravidla soutěže:
Soutěž o řeckou jedničku - olivové oleje Minerva probíhá od pondělí 21. července do neděle 27. července 2014.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají balíček s olivovými oleji Minerva.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 28. července a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží.  Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. srpna 2014 poštou na adresu uvedenou v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách olivových olejů MINERVA
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !