MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte řeckou jedničku - olivové oleje Minerva!

20.07. - 26.07. 2015 | Aktuální soutěže
olivové oleje Minerva












Řekové jsou po celém světě známí svou veselou povahou, silnou náturou ale také láskou k dobrému jídlu. Patří k jednomu z nejzdravějších národů na světě a dožívají se velmi vysokého věku. Jejich kuchyně je nejen velice dobrá, ale také velmi zdravá. Obohaťte také vy letošní léto o tajemství, která věděli již antičtí Řekové, a vyhrajte olivové oleje
Minerva.

olivové olivy Minerva V létě se většina z nás těší na dlouhá a slunečná odpoledne strávená na terase s přáteli. K tomu neodmyslitelně patří i grilování a delikatesy servírované přímo z rozžhaveného roštu. Inspiraci pro oživení klasických pokrmů „na gril“ najdete také na Peloponésu. Základem řecké kuchyně je používání čerstvých sezónních surovin a kvalitního olivového oleje.  To uvítají nejen vaše chuťové pohárky, ale také štíhlá linie.

Na gril a do zeleninových salátů se hodí Extra panenský olivový olej Minerva. Má výraznou chuť a příjemné aroma čerstvých oliv. Kyselost je běžně mezi 0,1 % až 0,6 % a splňuje tedy zákonný limit, který je 0,8 %. Pro přípravu vařených pokrmů je nejlepší olivový olej Minerva Classic, který je kombinací extra panenského a rafinovaného oleje. Pro ještě výraznější chuť olivového oleje je ideální prémiový olivový olej Minerva Kalamata.


Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčk olivových olejů Minerva probíhá od pondělí 20. července 2015 do neděle 26. července 2015.    
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


5 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá olivové oleje Minerva



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 3. srpna 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 30. srpna 2015 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu najdete na stránkách olivových olejů Minerva
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !