Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte selfie mašinu HTC Desire EYE

15.12. - 21.12. 2014 | Aktuální soutěže
mobilní telefon HTC












Nová technologická vychytávka HTC Desire EYE získala příznačné přízvisko – první skutečný selfie telefon. Přinese radost především milovnicím mobilních foťáků. HTC Desire Eye nabízí nejen 13megapixelový fotoaparát na obvyklé zadní straně, ale ten samý i na straně přední. A pozor dámy, přichází mobil, který vám rovnou při focení vyhladí tvář a se kterým můžete svou drahou polovičku cvaknout i pod vodou.


Spolu s novým telefonem přichází HTC se softwarovou sadou HTC EYE Experience, která je určena i pro starší modely. Díky ní můžete souběžně fotit předním i zadním foťákem a své výtvory kombinovat do jednoho obrázku. Vyfotíte tak třeba azurové moře a zároveň sebe na pláži. Také všechny jistě oceníte funkci Retuše, kdy si při focení selfie můžete nastavit, jak moc chcete vyhladit a retušovat obličej. Mobil sám o sobě nabízí spoustu filtrů, do kterých můžete fotku zasadit a nemusíte k tomu stahovat další aplikace.

mobilní telefon HTCTelefon se pyšní také dvojitým LED bleskem opět na obou stranách. Při pořizování fotek se tak nemusíte bát tmy ani toho, že by se vaše tvář mohla rozmazat. Uspokojí i náročnější uživatelky, které po mobilním telefonu vyžadují zároveň skvělý výkon. Ani za jeho vzhled se nebudete muset stydět. Odvážný dvoubarevný a vodotěsný unibody design vás nadchne.

HTC Desire EYE můžete v České republice zakoupit v bílo-červené kombinaci. Pro pány je případně k dispozici modrá varianta. Novinka je k dostání za cenu 13 990,- Kč.

Pravidla soutěže:
Soutěž o selfie mašinu HTC Desire EYE probíhá od pondělí 15. prosince do neděle 21. prosince 2014.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


1 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá selfie mašinu HTC Desire EYE v hodnotě 13 990 Kč.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 22. prosince 2014 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. ledna 2015 poštou na adresu uvedenou v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách mobilních telefonů HTC
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !