Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte smartphone Huawei P40 Lite!

27.07. - 2.08. 2020 | Aktuální soutěže

výhra - Smartphone Huawei P40 Lite















Smartphone Huawei P40 Lite


Jde o všestranný telefon střední třídy. Mezi jeho největší přednosti lze zařadit vynikající fotoaparát, stylový design, bleskurychlou čtečku otisků prstů a rychlé nabíjení. Čtveřice snímačů hlavního fotoaparátu si hravě poradí běžnými snímky v rozlišení až 48 MP, dále v sobě ukrývá samostatný snímač na širokoúhlé snímky, snímač určený k pořizovaná makro snímků a poslední snímač, který se používá pro úpravu hloubky ostrosti a díky němu umí chytrý telefon vytvořit snímky s rozmazaným pozadím.

Když vyhrajete, nemusíte se bát, že byste šli do neznámého prostředí. Huawei P40 Lite využívá nejmodernější verzi operačního systému Android s Huawei Mobile Services a díky aplikacím Phone Clone, AppGallery a More Apps můžete fungovat na vašem novém telefonu během chvilky. Zvládne to úplně každý.
huawei P40 Lite


Pravidla soutěže: 
Soutěž o Smartphone Huawei P40 Lite probíhá od pondělí 27. července do 2. srpna.
Výhru má možnost získat soutěžící, který správně zodpověděl soutěžní otázku a jehož REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


1 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá Smartphone Huawei P40 Lite v růžové barvě Sakura pink.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 3. srpna 2020 a výherce bude zveřejněn v kategorii Výherci soutěží. Výhra bude výherci doručeny do 1. září 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Správnou odpověď najdete na stránkách smartphonů Huawei
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !