Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 25.05. 2024
Dnes má svátek Viola
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte španělské boty PIKOLINOS

2.07. - 8.07. 2012 | Aktuální soutěže

Pikolinos- léto 2012


Kolekce španělské obuvi značky PIKOLINOS pro léto 2012 je spojením tradičního obuvnického řemesla a výrazných detailů typických pro ruční výrobu obuvi. Tato kombinace vytváří jedinečný a originální styl obuvi, která je vyrobena z měkkých a prodyšných kůží. Ruční šití je v aktuální sezoně jaro-léto jedním z nejvýraznějších módních prvků.

Pikolinos - dámská letní obuvNávrháři pro aktuální sezonu PIKOLINOS použili maximum barevných odstínů, které ladí s nejnovějšími trendy. Paleta barev sahá od okrové přes hnědou k žíhané načervenalé žluté, místy s nádechem olivově zelené. Všechny tyto středomořské odstíny nás spojují s přírodou a vytváří teplý zemitý look.

Základem kolekce dámských elegantních sandálů s klínovým podpatkem z řady Fashion Comfort jsou mladistvé linie. Kolekci určenou pro volný čas tvoří především mokasíny a sportovnější typy bot se šněrováním. Použité materiály jako korek, juta a lněné plátno jsou symbolem spojení s přírodou.
http://www.eiberius.cz/pikolinos

Letní kolekce PIKOLINOS také výrazně odlehčila. Lehoučké ručně vyrobené dámské dřeváky MIAMI a pánské šněrovací boty AMBERES jsou těmi nejlehčími botami, jaké kdy v kolekcích PIKOLINOS byly vyrobeny.
Maximální komfort nohou v letním horku zajišťuje absorpční technologie stélky SECOLINO, která udrží nohy v suchu a pohodlí po celý den. Tyto stélky jsou použity u většiny bot letní kolekce pro muže i ženy.

Obuv značky PIKOLINOS je možné v ČR zakoupit kromě e-shopu i v mnoha KAMENNÝCH OBCHODECH - kompletní seznam je prodejen je ZDE.

Pravidla soutěže:
Soutěž o španělské boty PIKOLINOS probíhá od pondělí 2. července do neděle 8. července 2012.  Pikolinos - dámská taška

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Boty získá soutěžící, který správně zodpověděl soutěžní otázku a jehož REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

1 z vás získá poukaz na bezplatný nákup jednoho páru bot PIKOLINOS dle vlastního výběru.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 9. července 2012 a výherce bude zveřejněn v kategorii Výherci soutěží.
Boty
bude výherci doručen nejpozději do 30ti dní od objednávní v eshopu PIKOLINOS.
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !