Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte stylový reproduktor nebo powerbanku Lenovo

26.01. - 1.02. 2015 | Aktuální soutěže
Chcete vylepšit výdrž vašeho telefonu či tabletu a poslechnout si nahlas svou oblíbenou hudbu? Pak se rozhodně neobejdete bez přenosného reproduktoru nebo powerbanky. Díky těmto dvěma geniálním vynálezům si budete moci svůj telefon nebo tablet užít na maximum. Stačí se zapojit do soutěže.

Poohlížíte se po novém telefonu? Jedním ze současných hitů je Lenovo Vibe X2, který poskytuje multimediální zážitek na té nejvyšší úrovni. Tento unikátně vytvořený smartphone s osmijádrovým procesorem a vrstveným vzhledem se přizpůsobí vašemu stylu. V záplavě chytrých telefonů ho rozeznáte na první pohled a oceníte i další jeho přednosti, jako jsou dva špičkové fotoaparáty nebo 5palcový Full HD displej. Lenovo Vibe X2 je skvělou volbou (nejen) pro milovníky fotografií, kteří chtějí pořizovat extrémně ostré snímky. Od snímků na jedno mrknutí oka, třívteřinový časovač až po zkrášlování selfies, u Lenovo Vibe X2 si máte opravdu s čím si pohrát.

Lenovo Vibe X2Pokud toužíte po všestranném zařízení pro práci i zábavu na cestách, pořiďte si jeden z tabletů řady YOGA Tablet 2. Vybrat si můžete z několika velikostí (8, 10 a 13 palců) přesně tu, která pro vás bude optimální. Podobně jako další zařízení YOGA nabízejí i tyto tablety vysokou všestrannost a dokonce hned 4 režimy použití. Ke třem původním režimům – Podrž, Postav a Polož – se přidal čtvrtý režim Pověs, který je ideální třeba pro video chat nebo sledování videa. Díky baterii zabudované ve válcové rukojeti dokonce vydrží až neuvěřitelných 18 hodin na jedno nabití.

Pravidla soutěže:
Soutěž o stylový reproduktor nebo powerbanku Lenovo probíhá od pondělí 26. ledna do neděle 1. února 2015.    Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


reproduktor Lenovo

5 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá

výhru dle pořadí:

1. - 3.místo: modrý nebo červený Bluetooth reproduktoru Lenovo

4. - 5.místo: powerbanka Lenovo s kapacitou 5000 mAh v elegantní stříbrné barvě.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 2.února 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 2. března 2015 poštou na adresu uvedenou v registraci.


Nápovědu k soutěžní otázce hledejte na stránkách společnosti Lenovo
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !