Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.05. 2024
Dnes má svátek Emil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte tělovou kosmetiku Lactovit s mléčnými proteiny a vitamíny

8.06. - 14.06. 2015 | Aktuální soutěže
Lactovit
















Pokožka má velice důležitou funkci, chrání naše tělo. Celý den na ní ulpívá řada nečistot. Navíc na ní působí okolní vlivy, které ji vysouší a poškozují. Postupem času ztrácí pokožka pružnost a pevnost. Proto je důležité ji správně vyživovat. Vědci z laboratoří španělské společnosti Laboratorios Genesse vyvinuli nové speciální složení bohaté na mléčné složky a vytvořili tak jedinečné sprchové gely Lactovit s dvojnásobnou silou mléčných proteinů a vitamínů, které pomáhají pokožce zajistit silnější ochranu i péči.

Sprchové gely Lactovit uspokojí celou rodinu. Šest základních typů se liší podle druhu pleti. Lactovit Originál – vyživující poskytuje pokožce maximální výživu a péči. Je obohacený o mléčné proteiny a vitamíny, které pečují o pokožku do hloubky. Komplex vitamínů A, B a E pečuje a regeneruje pokožku. Lactovit Aktiv chrání pokožku.
Díky speciálnímu složení
obnovuje kožní mikroflóru narušenou vnějšími vlivy, chrání ji a regeneruje. Lactovit Lactourea  zajišťuje suché a citlivé pokožce maximální hydrataci. Obsahuje 10 % Lactourey, komplexu kyseliny mléčné a čisté urey, který pokožku hydratuje a obnovuje její jemnost a elasticitu. Urea pokožce dodává vláhu, zvlhčuje ji a hydratuje, kyselina mléčná kromě hydratace navíc působí protizánětlivě
.
Pro silnou a pevnou pokožku pro muže vytvořil Lactovit řadu tří sprchových gelů. Tělová kosmetika Lactovit Men 3 v 1 (obličej, tělo, vlasy) díky složení bohatému na mléčné proteiny a vitamíny intenzivně vyživuje pokožku. Sprchové gely Lactovit Men 3 v 1 s příjemnou vůní, obsahují Lactominerály, kombinaci proteinů, vitamínů a mléčných minerálů speciálně vyvinutou k posílení vitality pokožky muže. Lactovit Men Deo Action osvěžující díky deo složkám chrání pokožku před nepříjemným zápachem a zanechává příjemný pocit svěžesti. Lactovit Men Active revitalizující obsahuje posilující složky, které pomáhají stimulovat kožní buňky a udržuje pokožku pevnou a aktivní. Lactovit Men Sensitive ultra hydratující je vhodný pro suchou a citlivou pokožku. Unikátní složení hydratuje pokožku do hloubky.
Sprchové gely Lactovit bez parabenů pomáhají zajistit zdravou, hydratovanou pokožku.
produkty Lactovit

Pravidla soutěže:
Soutěž o kosmetiku Lactovit probíhá od pondělí 8. června do neděle 14. června 2015.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

5 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá balíček tělové kosmetiky Lactovit.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 15. června 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 1. července 2015 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách tělové kosmetiky Lactovit
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !