Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.04. 2024
Dnes má svátek Rudolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte unikátní krémy SPF 20 a balzámy SPF 15 Altermed panthenol winter

20.02. - 26.02. 2012 | Aktuální soutěže

A máte to v kapse.


S unikátním balením 2v1 Altermed Panthenol winter cream SPF 20 a balzámu na rty SPF 15 budete na lyžích v pohodě za každého počasí. Stačí jedna malá tuba, která se pohodlně vejde do každé kapsy.

Obsahuje ochranný krém s extraktem ze vzácné řasy Durvillea antarctica. Působí proti krystalizaci vody v buňkách a tak zamezuje dehydrataci pleti a jejímu podráždění při nadměrném chladu a větru. panthenol winter cream SPF 20Současně pleť vyživuje a ochranný filtr SPF 20 ji účinně chrání před ostrým horským sluncem. Balení navíc obsahuje balzám na rty s D panthenolem a SPF 15 pro ochranu rtů před mrazem i sluncem. Na rtech vytváří jemně lesklý, lehký  film, díky kterému jsou rty nejen chráněny, ale vypadají přitažlivě a zdravě.

Praktické balení se 2 přípravky ocení nejen lyžaři, ale i všichni ostatní, zejména při zimních sportech a pobytu na horách.

Altermed Panthenol 2v1 za cenu 159,- Kč,  Panthenol winter cream SPF 20 za cenu 130,- Kč a Winter pack altermed - účinné DUO na hory i do města - Panthenol winter cream za cenu 199,- Kč a balzám ZDARMA!
Výrobky Altermed Panthenol winter jsou v prodeji výhradně v lékárnách.

Pravidla soutěže:altermed panthenol 2v1
Soutěž o novinky Altermed Panthenol winter probíhá od pondělí 20. února 2012 do neděle 26. února 2012.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží


Altermed Panthenol winter získají soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

3 z vás získají výrobky Altermed Panthenol winter.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 27. února 2012 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží.

Dárky budou výhercům doručeny nejpozději do 28. března 2012 poštou na adresu uvedenou v registraci.
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !