Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zasoutěžte si o úklid vašeho bytu od LidskáSíla.cz

31.10. - 6.11. 2016 | Aktuální soutěže
LidskáSíla











Věděli jste, že nově uklízí i v noci a mají dynamické ceny?

Český start-up LidskáSíla.cz zaměřený na úklid domácností roste a nově si pro vás připravil několik novinek. Úklidy jsou možné dokonce i v noci. Přinášíme vám pár čerstvých informací a možnost soutěže.

LidskáSíla.cz zavedla novinky v podobě dynamických cen i nočních úklidů z důvodu větší vytíženosti dam na úklid a přístupu k tržnímu mechanismu, kdy je cena odvislá od nabídky a poptávky po úklidech. Firma celý rok eviduje vysoký zájem o služby a přitom nejsou některé dámy plně vytížené. Proto by rádi motivovali lidi k zájmu o termíny i mimo špičku.

„Naše dámy chtějí pracovat celý den a nové nastavení cen nám umožní vytížit i časy mimo špičku. Princip je jednoduchý, mimo špičku bude úklid levnější, což by mělo zákazníky motivovat k objednávání úklidů i v tyto časy,“ popisuje zakladatel a ředitel LidskáSíla.cz Robert Vojáček, s tím že slibuje rovněž takzvaný „overbooking“, čili si půjde naopak objednat úklid vždy, i při velmi vysoké ceně, ale nikdy nenastane stav „plná kapacita“.

Férové ceny pro domácnostiLidská Síla

Změna cenového systému pozitivně ovlivní i možnost objednávání úklidu do druhého dne. „Člověk si bude moci objednat úklid skutečně kdykoli do 24 hodin, třeba z akutního důvodu, i když to občas může být drahé,“ upozorňuje zakladatel agentury.

Zakladatelé si slibují i výhody v podobě  vyšší stability dam na úklid. Zákazníci tak budou mít prakticky stoprocentní jistotu, že se u nich dámy na úklid střídat nebudou, což do teď bylo omezeno právě z důvodu vytížení dam během dne.

Výhody pro dámy na úklid

Cenové zvýhodnění nečeká jen na zákazníky, ale i samotné dámy na úklid. Díky dynamickým cenám budou mít více práce i stabilnější výdělek. „Dámy, které se specializují na noční úklidy, si vydělají více, ale pracují ve velmi neatraktivní časy. Touto změnou se snažíme být férovější jak k zákazníkům, tak k našim profesionálkám,“ říká zakladatel.

Férový výdělek dam na úklid je jedním z pilířů mladé české agentury. Profesionálky si díky úklidům před LidskáSíla.cz vydělají kolem 110 Kč na hodinu, tedy dvojnásobek toho, co je v tomto odvětví obvyklé.

Pravidla soutěže:
Soutěž o úklid vašeho bytu od LidskáSíla.cz probíhá od pondělí 31. října 2016 do neděle 6. listopadu 2016.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


2 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají úklid bytu od LidskáSíla.cz


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 7. listopadu a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 30. listopadu 2016 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách LidskáSíla.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !