Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zasoutěžte si s námi o první pomoc proti hladu do kapsy

27.01. - 2.02. 2014 | Aktuální soutěže

První pomoc v kapse


Když spěcháte, máte hlad a nemáte čas, nebo když vám na vrcholu Sněžky dojde dech, je ta pravá chvíle sáhnout po něčem výživném, zdravém a přesto chuťově delikátním. Tyčinky Maxi Nuta Delight nabízejí 3 v 1. Spojují dokonalou chuť, zasytí vás a ještě prospějí vašemu zdraví. Vybírat můžete z šesti druhů, takže bez problémů pokryjí i delší  dovolenouJ A výčitky si dělat nemusíte. Maxi Nuta Delight jsou tím „pravým ořechovým“ pro sportovce, unavené matky, školáky i vystresované manažery.

Maxi Nuta Delight Pražené mandle s čokoládou

Ořechová tyčinka s praženými mandlemi polomáčená v mléčné čokoládě obsahuje kromě pražených mandlí, pražené arašídy, český med a pravou italskou čokoládu. Je vyrobená bez použití umělých barviv a konzervantů.
Tyčinka získala prestižní ocenění pro dobrý tuzemský potravinářský výrobek v soutěžích „Česká chuťovka 2013“ a „Dětská chuťovka 2013“
Maxi Nuta Delight

Maxi Nuta Delight Pistácie

Maxi Nuta Delight tyčinka s pistáciemi obsahuje kromě pistácií, pražené arašídy, mandle, para ořechy a český med. Je vyrobená bez použití umělých barviv a konzervantů.
Maxi Nuta Delight


Pravidla soutěže:
Soutěž o 6 krabiček tyčinek Maxi Nuta Delight probíhá od pondělí 27. ledna 2014 do neděle 2. února 2014.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

6 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá krabičku tyčinek Maxi Nuta Delight.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 3. února 2014 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 28. února 2014 poštou na adresu uvedenou v registraci.


Nápovědu k soutěžní otázce najdete na stránkách RUPA.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !