Ano, šéfe – 20.10. 2015:
Vlčárna – hospoda a penzion v jednom – stojí na Vlčí Hoře v oblasti nazývané České Švýcarsko. Patří rodině Panenkových – Tomášovi a Šárce. Oba profesí stavaři přiznávají, že se vrhli do odvětví, kterému nerozumějí. Zatímco Tomáš se věnuje převážně svému byznysu v Praze, Šárka je srdcem a duší Vlčárny. Vlčárna je velice příjemné místo.
Historickou budovu z roku 1776 Panenkovi kompletně a velmi citlivě zrekonstruovali. Přestože je tu čisto a ani klasické „blafy“ se tu nevaří, Vlčárna si za dobu své existence nenašla svoji stálou klientelu. Panenkovi netuší, kde je chyba. Jestli je to špatným jídelním lístkem, kuchyní, nebo jestli je chyba třeba úplně někde jinde. Sami na to nepřijdou, a tak se obrátili na Zdeňka Pohlreicha, aby jim v nalezení zákazníků pomohl.
Personálu hospody velí Šárka. V kuchyni pracuje Pavlína. Ta není vyučená a ve Vlčárně dříve pomáhala jako pomocná kuchařka. Když odešel kuchař, přemluvila Šárka Pavlínu, aby ho v kuchyni zastoupila. „Záskok“ trvá dodnes. O víkendech se střídají ještě další dva kuchaři – Pavel a Pavel. Další ženou v kuchyni i na place je pomocná síla Markétka, které majitelka Šárka říká multifunkční choper. Na place se střídají dvě děvčata, jednou z nich je dcera Panenkových, sympatická studentka Šárka.
Navzdory tomu, že restaurace vypadá idylicky a kvalita jídel není katastrofická, majitelka Šárka tvrdí, že je to „průser“. V tom ji utvrzuje především fakt, že i když si k nim zákazníci cestu najdou, nevracejí se. Povedlo se Zdeňkovi Pohlreichovi najít to „něco“, čím by se Vlčárna stala vyhlášenou? Uvidíte v dnešní repríze pořadu Ano, šéfe!