Ondřej Slanina s Tomášem Poppem se tentokrát věnují netradiční přípravě mořských ryb. Režie M. Froyda
(Premiéra)
Dát si k obědu rybu, už dávno neznamená pouze lososa, kapra nebo filé. Běžně k dostání jsou dnes u nás i vynikající mořské ryby. Tuňák, mořský vlk nebo pražma – přesně tyto tři mořské krasavce se rozhodli připravit naši kuchaři Ondřej Slanina s Tomášem Poppem.
Začneme tartarem z čerstvého tuňáka a k němu netradičně připravíme salátek z čočky beluga. Podávat budeme s opečenou francouzskou bagetkou.
Hned poté se vrhneme na přípravu mořského vlka a k němu si uvaříme vynikající chřestovou tarhoňu, kterou když si zkusíte sami doma uvařit, jistě ji zařadíte do svého jídelníčku natrvalo. Třetím receptem bude pražma plněná bylinkami se zadělávaným pórkem.
Pořad Kluci v akci můžete sledovat 4. 5. 2024 od 18:25 na ČT1!!
A opakování 8. 5. a 9. 5.!
Zdroj, foto: Česká Televize
Shelly
Chytrá Žena