Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 01.11. 2024
Dnes má svátek Felix
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Koko ve varu - 24. 3. 2023

24. 04. 2023 | Televizní tipy
V příštím týdnu bude Koko vařit s hercem, stand up komikem i režisérem Tomášem Měcháčkem, Zpracovávat se budou jarní produkty, tedy medvědí česnek, budeme fermentovat a vymyslíme si i jinou zábavu.

Vzhledem k tomu, že herec Tomáš Měcháček žil několik let v Norsku, je pravděpodobné, že alespoň toho by Tomáš připravit umět mohl. Zajímavostí je, že pokud vám ryba nevoní, omýváním ji pachu jistě nezbavíte. „A pak je třeba zbavit lososa šupin. Pak stačí tři minuty z každé strany hodit na pánev, osolit a nakonec šoupnout do trouby. Za pár minut je hotový. A vy musíte mít jasno, která vnitřní teplota steaku je pro vás tak akorát. Která vám chutná, a proč se vyplatí mít doma teploměr pro  pečení masa, “vysvětluje Koko.

Koko ve varu - 24. 3. 2023Společně s Tomášem bude Koko mimo jiné chystat právě divokého lososa. A Tomáš přijde se skvělým tipem: „Když vám budou smrdět ruce po rybě, nakapejte si na ně citronovou šťávu a budou vám smrdět po citronu. Dojde i na ochutnávání jednotlivých druhů lososa a Tomáš se přizná, že mu nejvíc chutná ten: “… napíchaný antibiotikama, antidepresivama, zkrátka ten z farmy… Skvěle se doplňuje s mým vínem.“

Dojde také na upírský francouzák, ochutnávání ryb štábem. A na to, proč se koko přejídá chřestem. A v jakém období. Věnovat se bude bílému chřestu. „Musím se vždy v sezoně chřestu touhle lahůdkou nacpat tak, že mi leze i ušima. Ale je důležité vybírat ten čerstvý… A taky vám řeknu, proč je bílý chřest bílý a co se u chřestu fakt nejí.“

To a mnohem víc už od pondělí 24. 3. 2023 na Primě, večer pak na Prima SHOW. Tak se dívejte a vařte.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky