Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Stockholmský syndrom 1. díl

12. 01. 2020 | Televizní tipy
Premiéra dvoudílného detektivního dramatu, ve kterém jeden nešťastný výstřel uvede do pohybu události, které donutí hrdiny příběhu čelit vlastnímu svědomí a morálce.

Ve filmu Stockholmský syndrom 1. díl hrají: D. Švehlík, M. Finger, Z. Mauréry, E. Maximová, V. Vondráček, M. Pechlát, P. Batěk, I. Franěk a další. Scénář M. Sovják. Kamera J. Šimůnek. Režie D. Svátek (Premiéra)

Kriminalista Viktor Mojžíš (D. Švehlík) při obraně své dcery, kterou napadne rotvajler, zastřelí nejen psa, ale nešťastnou náhodou postřelí i jeho majitele Jindřicha Oseckého (M. Finger). Když vyjde z vězení, je bez práce, manželka, která se s ním rozvedla, po něm požaduje dlužné výživné na dceru a Oseckému, který skončil po incidentu na invalidním vozíku, musí splácet odškodné. Stockholmský syndrom 1. dílJeho bývalý kolega od policie pplk. Taraba (M. Pechlát) mu sice sežene práci v soukromé bezpečnostní agentuře, ale ta na splacení všech dluhů nestačí. V téže době na německé dálnici uprchne svým pasákům dcera Jindřicha Oseckého Klára (E. Maximová), která byla několik let nezvěstná.

Policejní tým vedený pplk. Tarabou z filmu Stockholmský syndrom 1. díl se pouští do vyšetřování. Podezřelým je Lukáš Kulhánek (V. Vondráček), který řídil auto, z něhož se Kláře podařilo utéct. Jeho boss Mareš (P. Baťek) trvá na tom, že je potřeba Kláru za každou cenu umlčet, aby proti Lukášovi nemohla svědčit, čímž by je všechny ohrozila. Manželé Osečtí si psychicky zlomenou Kláru vezmou do domácí péče. Když ale zjistí, že je Kulhánek sleduje a policie nemá dostatek důkazů jej obvinit, rozhodnou se vzít spravedlnost do vlastních rukou. Osudy Oseckých a Viktora se tak po letech znovu nečekaně protnou.

Stockholmský syndrom 1. díl můžete sledovat 12. 1. 2020 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Stockholmský syndrom 1. díl:

Stockholmský syndrom 1. díl
Stockholmský syndrom 1. díl
Stockholmský syndrom 1. díl
Stockholmský syndrom 1. díl
Stockholmský syndrom 1. díl
Stockholmský syndrom 1. díl
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Beránek