Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 25.05. 2024
Dnes má svátek Viola
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Symfonie ledu v říjnu do Česka přiveze zlaté krasobruslaře

19. 08. 2013 | Kultura
Kombinaci operní a muzikálové hudby a krasobruslení přiveze na začátku října do Prahy, Ostravy a Brna nová show Symfonie ledu. Představí se v ní mimo jiné olympijský vítěz z roku 2002 Alexej Jagudin. O hudební doprovod se postarají například Daniel Hůlka, Eva Urbanová a také zpěváci z Moskvy.

Symfonie ledu má v České republice tři zastávky. Nejprve se 5. října uskuteční v Praze, o den později 6. října v Ostravě a nakonec 7. října v Brně.
V programu vystoupí deset zpěváků, z toho české hvězdy Eva Urbanová, Daniel Hůlka a Petra Peterová. Další sólisté přijedou z Moskvy. Diváci se mohou těšit na operní písně i rockové a muzikálové skladby.
Na ledu se návštěvníkům představí hvězdy světového formátu. Mezi ně patří olympijský vítěz ze Salt Lake City Alexej Jagudin nebo jeho krajanka Irina Slutská, která na stejných hrách získala stříbrnou medaili, dále Taťjana Totmianinová, nebo Ilja Averbuch.

Sehnat brusle Hůlkovi? Málem nadlidský úkol

Symfonie leduMalou ochutnávku toho, co v říjnu čeká na diváky v Brně, Praze a Ostravě, naservírovali v úterý 4. června organizátoři show novinářům na ledové ploše v pražském hotelu Hasa. Něco ze svého umění tam všem přítomným předvedli krasobruslaři Averbuch, Jagudin a Totmianinová. Brusle si obula i tříletá dcera Totmianinové a Jagudina Elizavet. Všichni sklidili za svoje výkony potlesk.

Své bruslařské zkušenosti z dětských let před novináři zúročil také zpěvák Daniel Hůlka. Zvládl „holubičku“ a něco se přiučil i od půvabné Rusky a jejího partnera Jagudina. Dostat bezmála dvoumetrového Hůlku na led však nebylo vůbec jednoduché – nosí totiž boty velikosti 48 a sehnat mu padnoucí brusle byl málem nadlidský úkol.
„Oslovil jsem dovozce bruslí na Slovensko a do Česka, internetové obchody, Spartu Praha i slovenský hokejový svaz. Nakonec mi je našel člověk z našeho svazu u svého kamaráda, který je měl v půjčovně,“ popsal peripetie se sháněním producent show Roman Hodoň. Hůlka, který má se sháněním obuvi dlouhodobě problémy, hned také projevil zájem si tyto brusle koupit.

Daniel Hůlka po svém vystoupení na ledě řekl, že raději bude při show jen zpívat. Jak dodal, k tomu, aby na svoje angažmá v Symfonii ledu kývl, mu prý stačilo vědět, že zpívat na ní bude Eva Urbanová. „Když se svou účastí souhlasila Eva Urbanová, bylo mi jasné, že se určitě jedná o kvalitní show,“ vysvětlil populární zpěvák.

V show se objeví i olympijský vítěz z Turína Maxim Marinin, který získal zlato v kategorii sportovních dvojic s partnerkou Totmianinovou a vítězové kategorie tanečních párů Tatiana Navková a Roman Kostomarov na stejných hrách. Ze známých dvojic se představí také Maria Petrová a Alexej Tichonov nebo Albena Denková a Maxim Staviski.

Vstupenky na show Symfonie ledu jsou v prodeji v síti Ticketportal od 390 do 1 490 korun. Organizátoři i účastníci akce se navíc dohodli, že povodněmi zkoušeným Pražanům poskytnou na vystoupení 5. října slevu dvacet procent.
Lidé, kteří si vstupenky zakoupili již na dubnový termín, nemusejí zoufat. Jejich lístky zůstávají platné.




Zdroj, foto: Symfonie ledu



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Symfonie ledu v říjnu do Česka přiveze zlaté krasobruslaře:

Symfonie ledu v říjnu do Česka přiveze zlaté krasobruslaře
Symfonie ledu v říjnu do Česka přiveze zlaté krasobruslaře
Symfonie ledu v říjnu do Česka přiveze zlaté krasobruslaře
Symfonie ledu v říjnu do Česka přiveze zlaté krasobruslaře
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !