Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Valentýnské květinové tipy od Fleurop

14. 02. 2020 | Svátky
-Komerční sdělení-

Svátek zamilovaných je tu za pár dní. Valentýn u nás nemá takovou tradici jako první máj a tak možná váháte, zda jej slavit a nebo nikoli. Konzervativní jazyky praví, že Valentýn je pouhá komerce. Možná.

sv. Valentýn











Ale řekněte - proč si nezpestřit únorovou šeď něčím tak příjemným, jako je oslava vaší lásky? Vaši milovanou tím určitě nadchnete! A o to přece jde především.

Jakou kytici věnovat na Valentýna

Která valentýnská kytice nejvíc potěší Vaší drahou polovičku? Vsadit na osvědčenou klasiku v podobě růží, a nebo vymýšlet něco originálního?

Raději osobní předání a nebo nečekané překvapení? A jak to zařídit, aby kytice vydržela dlouho? Čtěte naše tipy!


Nejkrásnější kytice z lásky


Růže


Kytice růží je nejněžnější vyznání, které své drahé můžete dát. Klasikou jsou rudé růže, které vyjádří Váš cit i beze slov.

Růžové růže říkají “mám Tě rád”, oranžové a žluté “děkuji za radost a hravost”, které se Vám ve vztahu dostává. Bílé růže podtrhují krásu vašeho vztahu.

V nabídce na fleurop.cz máme nádherné plnokvěté růže pro Královnu Vašeho srdce:
růže - sv. Valentýn

Tulipány


Hravé, živé, jemné. Tulipány pohladí na duši a rozjasní náladu každé obdarované. Vybrat si můžete z různých barev. Neodolatelně krásná je tulipánová kytice z mixu různých barev - posuďte sami:
tulipány












Originální kytice


Miluje vaše slečna nebo paní design, módu a krásné věci? Do vkusu se jí můžete trefit zajímavou a nápaditou kyticí. Pro opravdové dámy se hodí například tato elegantní kytice:



U rozevlátých a veselých povah uspějete hravou a neotřelou kyticí:








Květinové krabičky


Skvělé řešení v případě, že budete kytici kamkoli převážet a také v případě, že vaše milá kytici umístí na svém stole. Výhodou je navíc dlouhá trvanlivost květů, které jsou umístěné ve vodou nasáklé floristické hmotě. Vybrat si můžete například z těchto krabiček:
květinové krabičky

svátek sv. Valenýtn









Nalaďte ji na večer už v práci!


Ptáte se, v čem je služba rozvoz květin inovativní? Udělá radost vaší drahé ještě dřív, než se uvidíte. Zašlete ji kytici ještě dřív, než se vrátíte z práce!

Pokud ji naladíte milým květinovým překvapením, bude se na setkání s Vámi těšit o to víc. Pak už zbývá jen popřát krásný valentýnský večer!










Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nádhernéSmajlík
Obrázek uživatelky
profil

SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles