Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vychytávky Ládi Hrušky - 14.6. 2020

14. 06. 2020 | Televizní tipy
Ať už rádi vyrábíte užitečné vychytávky a zlepšováky do domácnosti ve své dílně, recyklujete a využíváte věci, které by ostatní už vyhodili, nebo je vaší vášní péče o zahradu, Vychytávky Ládi Hrušky jsou tu pro vás každou neděli odpoledne.

Také vás nebaví v létě neustále jezdit do myčky, abyste se zbavili hmyzu na čelním skle auta? Láďa má jednoduchou a šetrnou metodu, jak auto snadno omýt doma. Letní lenošení by si měli užít i vaši domácí mazlíčci, tak se inspirujte a vyrobte nóbl pelíšek pro kočičku.

Vychytávky Ládi Hrušky - 14.6. 2020Pokud se chystáte na dovolenou do kempu, určitě oceníte recept na snadný kotlíkový guláš. Že Láďa rád recykluje starý nábytek i plastové lahve, je všeobecně známo, ale aby recykloval i rozbité zahradní náčiní? Jen se podívejte, jak vyrobí zahradní stolek s nožičkou ze starého rýče.

Pro čtyřnohé mazlíčky uvaří Láďa domácí repelent proti klíšťatům. Spolu s Radkou předvede výrobu kvetoucího lustru ze starého svítidla a hrníčků. A na závěr vás čeká bůčkový mini speciál hned se dvěma recepty – na božský bůček i bůčkový vývar na polévku s paštikovými játrovými knedlíčky.

Vychytávky Ládi Hrušky sledujte
v neděli 14.6. 2020 v 13.15 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vychytávky Ládi Hrušky - 14.6. 2020:

Vychytávky Ládi Hrušky - 14.6. 2020
Vychytávky Ládi Hrušky - 14.6. 2020
Vychytávky Ládi Hrušky - 14.6. 2020
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka