Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Za zády slavných

10. 10. 2019 | Knižní tipy
Název: Za zády slavných
Autor: Miloš Zapletal
Nakladatelství: Mladá fronta
Datum vydání: 9 /2019
Formát: 145 x 225 mm
Vazba:  Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 320 stran
Cena: 349 Kč

Producent či manažer není vděčné povolání. Pečuje o umělce, po nichž zůstávají díla, jež budou navždy bavit čtenáře, posluchače či diváky. Manažerovi zůstávají jen vzpomínky. Některé je však škoda nezaznamenat. Kniha Za zády slavných je o životě a práci těch slavných, kteří začali svoji kariéru většinou před několika desetiletími, kdy s nimi autor pracoval a za jejichž zády žil. Většina z nich je populární dodnes. Jsou to příběhy popsané tak, jak je zažil v zákulisí koncertů, zábavných programů i zpoza televizní obrazovky.


Za zády slavnýchDozvíte se například, jak a proč se Bolek Polívka bránil vystupovat v televizi, jak Miloš Zapletal za jedinou korunu koupil skupinu Olympic, anebo jak uspořádal svatbu Marie Rottrové s Jiřím Lábusem.

Dozvíte se také o odmítnutí Lucie Bílé zpívat na jubilejním koncertu Karla Gotta nebo o tom, jak Miloše Zapletala prezidentská amnestie zachránila před vězením. Samozřejmě se dočtete o zákulisí Miss, které nebylo vždy jen tak krásné, jako soutěžící dívky. Některé bude zajímat letitý spor Michaela Kocába s Michalem Pavlíčkem, který autor nevědomky tak trochu zavinil, anebo jak ho kdysi Eva Olmerová opila do němoty. Zapletalovy zážitky ze zákulisí a ze života těchto lidí jsou nejen zajímavé a humorné, ale mnohdy i překvapivé. Mnohé z nich nebyly dosud zveřejněné.

O autorovi knihy Za zády slavných


MILOŠ ZAPLETAL pracoval 50 let jako rozhlasový redaktor, manažer umělců, prezident Miss, ředitel umělecké agentury, jednatel vlastní Farmy Blaník, nyní píše knihy. Kromě několika knih o Miss a Bolku Polívkovi, které napsal v minulosti, vydal v nakladatelství Mladá fronta v roce 2018 knihu Nesmrtelní a knihu pro děti Báchorky blanického rytíře, kterou pro audio verzi namluvil Oldřich Kaiser.


Tuto knihu Za zády slavných zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Mladá fronta.

ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Za zády slavných:

Za zády slavných
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !