Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Simony Votyové

25. 05. 2022 | Televizní tipy
Novinářka a spisovatelka se musela v dětství vyrovnat se složitou rodinnou situací a v dospělosti pak se závislostí partnera. Jejím příběhem provází Zuzana Burešová. Režie M. Oddfish Nešlehová

Kdysi pracovala jako televizní reportérka, věnovala se práci v neziskovém sektoru a na kontě má deset knížek a dva hudební projekty pro děti. Mohlo by se zdát, že se spisovatelce Simoně Votyové daří, na co sáhne, ale opak je pravdou – v životě zažila několik drsných propadů, které by samy o sobě vydaly na román či film.

13. komnata Simony Votyové V pěti letech skončila kvůli úrazu matky v takzvaných týdenních jeslích, z nichž se později stalo známé zařízení Klokánek. Ve čtvrté třídě zjistila, že muž, který ji vychovává, není jejím biologickým otcem.

A aby toho nebylo málo, tak její manžel, se kterým má dceru, spadl do závislosti na herních automatech. Vše začalo nezaplacenými složenkami, pak přestala jít elektřina a do jejich domu začali chodit exekutoři.

Po několika letech Simona přestala věřit, že se to zlepší a rozvedla se s ním. S dcerou se odstěhovala na vesnici, ale do poklidného života měla daleko – musela intenzivně vydělávat, aby splatila polovinu manželových dluhů.

Sice se jí stala spousta špatných věcí, ale na lidi nezanevřela. Myslí si, že všechno má nějaký důvod a svoje zkušenosti a zážitky zpracovává ve svých knížkách.


Pořad 13. komnata Simony Votyové můžete sledovat 25.5.

 2022 od 21:20 na ČT1!!

A opakování 27.5. a 1.6.!



Zdroj, foto: Česká Televize


Shelly
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !