Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

2cm venkovní dlažby kralují na českých terasách

11. 02. 2022 | Rekonstrukce
-Komerční sdělení-

Jaro je za dveřmi. Právě teď je ten správný čas začít vybírat venkovní podlahu na terasu, zahradu či k bazénu!Dlouhodobým trendem je venkovní keramická dlažba o tloušťce 2 cm. Má krásný design a dá se snadno položit na terče, do trávy nebo do štěrku. Inspirujte se majiteli domů, kteří podlehli kouzlu 2 cm dlažeb. Pro svézahradyzvolili imitace kamene a dřeva, které jsou nerozeznatelné od pravých přírodních materiálů. Podobně může vypadat i vaše terasa, zahrada či okolí bazénu.

Slunce, písek, pláž…Terasa a okolí bazénu prvního majitele navozují dojem dokonalé dovolené někde v přímořském letovisku. Dominantním prvkem je zde 2cm dlažba na terasu. Majitele oslnil dokonalý kamenný design této keramické podlahy i snadnost pokládky. Dlažba je položena na terče.
u bazénu 2 cm dlažbu imitující kámen s názvem Frame
Majitel má na terase a prostranství u bazénu 2 cm dlažbu imitující kámen s názvem Frame.


Venkovní dlažbu v imitaci kamene má na své terase i majitelka dalšího rodinného domu. Zvolila pokládku na terče v kombinaci s okrasným štěrkem kolem zeleně. Dlažba v imitaci kamene se dokonale hodí k přírodně laděnému konceptu exteriéru, jehož součástí jsou také pohodlné ratanové sedačky a křesla či houpací síť. Na této terase se musí relaxovat skvěle!
https://www.mbkeramika.cz/sekce/terasy-a-venkovni-dlazby?pattern=5&utm_source=chytrazena.cz&utm_medium=clanek&utm_campaign=2cm_venkovni_dlazby_kraluji_na_ceskych_terasach#filtr
Majitelka má na terase dlažbu o tloušťce 2cm v imitaci pískovce, která se jmenuje Dakota.


Majitele dalších dvou teras okouzlily 2cm dlažby v imitaci dřeva, které jsou nerozeznatelné od pravé dřevěné podlahy. Zaujal je nejen krásný design keramické dlažby, ale také to, že o keramické imitace není třeba pečovat tak jako o pravé dřevo. Venkovní dlažbu stačí umýt proudem tekoucí vody z hadice. I po letech si zachovává své barvy z výroby, které neohrozí mráz či slunce.

První majitel zvolil pokládku venkovní dlažby na terče. Keramické podlahy na terasy jsou vhodné i pro domácí mazlíčky. V tomto případě dlažba vyhovuje kocourovi, který se na ni v létě rád chladí.
2cm dlažba, která se jmenuje TiberWood
Dominantou této zahrady je 2cm dlažba, která se jmenuje TiberWood.


Druhý majitel dal přednost pokládce venkovní dlažby do trávy. Vznikl tak okrasný chodník, prorůstající tráva mezi dlaždicemi je hezkým, estetickým prvkem.
dlažba imitující dřevo s názvem Cross Wood
Ozdobou této zahrady je exteriérová dlažba imitující dřevo s názvem Cross Wood.


I vy hledáte to nejlepší řešení pro vaši terasu, zahradu či okolí bazénu? Se vším vám rádi poradí specialisté firmy M.B.KERAMIKA,která je jedním z největších specialistů na 2cm dlažby na terasy v Česku. Doporučí vám nejen vhodný design venkovní dlažby, která bude přesně splňovat vaše představy. Pohlídají také, aby venkovní dlažba měla odpovídající technické vlastnosti, jako je například potřebný stupeň protiskluznosti či snadná čistitelnost.

Třešnička na závěr: Na fotografiích níže se můžete podívat, jak vypadá pokládka na terče u rozestavěného domu dalšího majitele.

2 cm venkovní dlažba není nikdy pevně spojena s podkladem tak jako klasická, lepená podlahová krytina. U pokládky na terče, do trávy nebo do štěrku nehrozí poškození dlažby mrazem. Investice do 2cm dlažby se vám tak v průběhu let vrátí, protože nemůže popraskat tak jako lepená podlahová krytina a nebude ji tak nutné měnit.
venkovní dlažba na terče
Inspirace. I takto může vypadat snadná a rychlá pokládka venkovní dlažby na terče.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !