Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

3 tipy, jak na ten nejkrásnější obývák a kuchyni

3. 02. 2021 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Hledáte vhodnou podlahovou krytinu do interiéru? Nejlepší řešení představují keramické dlažby. Jsou překrásné, odolné a snadno se čistí. Jsou vhodné do všech místností interiéru, jako například do obýváku, kuchyně, ložnice, či koupelny.  Velkým hitem jsou zejména keramické imitace dřeva, kamene či betonu. Špičkové digitální technologie výroby jsou zárukou toho, že tyto imitace vypadají jako pravé materiály a mnohdy jsou dokonce ještě hezčí. Inspirujte se 3 realizacemi zákazníků, kteří si keramickou dlažbu vybrali do obýváku propojeného s kuchyní. Celý prostor tak získal jednotný, a zároveň šmrncovní design.

1. Majitel upřednostnil imitaci před dřevem. Dlažba si jej získala tím, že vypadá jako pravé dřevo a snadněji se udržuje


Dlažba v imitaci dřeva je vskutku krásná, přímo dokonalá. Může imitovat různé typy dřevin a mít různé barvy – od béžové a hnědé, přes šedou a bílou až po černou. Novodobé dlažby imitující dřevo vypadají na pohled i na dotek svou strukturou jako pravé dřevěné podlahy a mají i vynikající technické vlastnosti. Tato skutečnost se zamlouvala jednomu ze zákazníků společnosti M.B.KERAMIKA. Do svého domu, konkrétně do obýváku propojeného s kuchyní, si vybral dlažbu v imitaci dřeva s názvem Cottage v rozměru 20x120 cm a medově-hnědé barvě.

dlažba v imitaci dřeva

Zákazník má v kuchyni položenou dlažbu imitující dřevo s názvem Cottage, má rozměr 20x120 cm. Tóny dřeva ladí s akcenty bílé a černé. 

Proč zákazník upřednostnil imitaci dřeva před dřevěnou podlahou? „Pravé dřevo je třeba pravidelně ošetřovat. A my jsme s manželkou chtěli odolnou podlahu zejména kvůli psovi a občasnému chození v botách. Líbí se nám, že na dlažbě nejsou vidět nečistoty – prach a šmouhy. Takže vypadá stále čistá. Jen se pak po dlažbě nesmíme procházet v bílých ponožkách,“ popsal s úsměvem zákazník firmy.

dlažba v imitaci dřeva

Detail dlažby imitující dřevo v kuchyni, propojené s obývákem.

Je rád, že v brněnském studiu firmy se mu dostalo odborných rad, které u jiných prodejců podle svých slov postrádal. „Paní prodejkyně se nám maximálně věnovala, hledala vhodné kombinace. Skládala různé dlažby a spárovačky vedle sebe, abychom si udělali co nejlepší představu. Komunikace byla senzační,“ popsal proces výběru zákazník.

dlažba v dekoru dřevo

Dekor dřeva v kombinaci s bílou a černou barvou dominuje také obýváku.

Chtěli byste si prohlédnout i další fotografie interiérů, kterým dominují dlažby v imitaci dřeva, betonu či mramoru? Spoustu fotografií najdete na inspirace pro kuchyně.


2. Zákaznice si vybrala imitaci betonu. Původně uvažovala i o podlaze z břidlice, dlažba ji však okouzlila svým nadčasovým designem


Další se zákaznic toužila po nadčasově krásném obýváku, kuchyni a jídelně.  Z řešení, které ji firma doporučila, ji nejvíce zaujaly dlažby v imitaci betonu. „Vždycky jsem byla toho názoru, že neutrální barvy se nikdy neomrzí. Větší barevnost je lepší interiéru dodat menšími zařizovacími předměty, jako jsou polštáře nebo prostírání. Tímto způsobem se dá bydlení snadno obměňovat, třeba i podle ročního období,“ zdůvodnila svůj výběr zákaznice.

imitace dlažby betonu

Zákaznice má v obýváku dlažbu v imitaci betonu s názvem Beton a ve formátu 60x60 cm.

Dlažba imitující beton, kterou si zákaznice vybrala, se shodou okolností jmenuje Beton. Má formát 60x60 cm a lapovaný povrch s efektním střídáním lesku a matu. Zákaznici se podle jejích slov líbí, že dlažba vypadá syrově, a zároveň elegantně. Původně však uvažovala o podlaze z přírodní břidlice. Proč se nakonec rozhodla pro dlažbu v imitaci betonu? „Především proto, že dlažba se lépe udržuje, stačí ji vytírat prostředkem na keramickou dlažbu. Líbí se mi, že na této dlažbě není vidět každé šlápnutí,“ sdělila zákaznice a doplnila, že je velmi spokojená s tím, jak jí firma pomáhala s výběrem.

Prodejce ji osobně dovezl vzorky dlažeb do rozestavěného domu, aby si co nejlépe mohla vybrat barevné ladění.

dlažba v imitaci betonu

Dlažba Beton má lapovaný povrch a je položena také v jídelně a kuchyni. Pro zákaznici je dlažba lepší řešení než podlahy z břidlice.


3. Majitel má rád přírodní a kvalitní materiály. Dlažba v imitaci mramoru ho zaujala nejen designem, ale i technickými vlastnostmi


Další zákazník je velkým milovníkem přírodních materiálů. Do obýváku s kuchyní ve svém domě zvolil dlažbu v imitaci mramoru. Jmenuje se Jewels a dokonale imituje travertin. Z důvodu vynikajících technických vlastností upřednostnil imitaci z keramiky před podlahou z pravého mramoru. Dlažba se tolik nešpiní a nevsakuje se do ní voda. Celý interiér domu, včetně obýváku a kuchyně, navrhla majiteli architektka.

dlažba v imitaci mramoru

Zákazník zvolil pro svou kuchyni dlažbu imitující mramor s názvem Jewels. Ke krbu vybral obklady v imitaci kamene, také z keramiky.

Pak společně hledali jednoho dodavatele, který má komplexní sortiment a bude schopen dodat dlažbu a obklady do celého interiéru. Tuto podmínku splnila M.B.KERAMIKA na jedničku. „Firmu jsme si vybrali na základě vynikajících referencí a dobrých cen. Architektka s námi vše konzultovala a naše představy „tlumočila“ obchodní zástupkyni firmy, která pro nás vybírala vhodné materiály, poskytla spoustu inspirace a pak nechala vytvořit vizualizace,“  řekl zákazník k procesu výběru. 

Řadu obkladů a dlažeb má firma skladem k okamžitému odběru. Dlažby se dají položit také jako obklady na stěnu, jako například do koupelny.

dlažba imitující mramor

Dlažba imitující mramor je položena i v obýváku, celý prostor tak získal jednotný design.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 3 tipy, jak na ten nejkrásnější obývák a kuchyni:

3 tipy, jak na ten nejkrásnější obývák a kuchyni
3 tipy, jak na ten nejkrásnější obývák a kuchyni
3 tipy, jak na ten nejkrásnější obývák a kuchyni
3 tipy, jak na ten nejkrásnější obývák a kuchyni
3 tipy, jak na ten nejkrásnější obývák a kuchyni
3 tipy, jak na ten nejkrásnější obývák a kuchyni
3 tipy, jak na ten nejkrásnější obývák a kuchyni
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles