Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

3 výhody vytápění peletkami

5. 01. 2021 | Domácnost
-Komerční sdělení-

Když se řeknou dřevěné pelety, spousta lidí se vybaví automatické kotle, do nichž se právě tyto dřevěné kousky ládují. Ano, dřevěné peletky se staly velmi oblíbeným palivem, které rozhodně stojí za zvážení jak u nového, tak i staršího objektu. Vyznačují se spoustou výhod, na něž se vyplatí zaměřit podrobněji. My se konkrétně podíváme na 3 hlavní přednosti, jimiž se dřevěné pelety vyznačují.

Ekonomie vytápění


V první řadě je zapotřebí uvést, že vytápění peletkami je velmi výhodné z ekonomického hlediska. Jinými slovy, zaplatíte za něj méně, než je tomu v případě vytápění plynem nebo elektřinou. Důležitý je samozřejmě nákup spolehlivého kotle na peletky, což není až tak složité. Na trhu se takovýchto kotlů nachází velké množství. Stačí si jen vybrat takový, který vám bude vyhovovat. Každý objekt je specifický a má určité konkrétní vlastnosti.    

vytápění peletkamiZvládneme to i my ženy


V každém případě. Peletky jsou z hlediska rozměrů minimální a manipulace s nimi velmi jednoduchá a pohodlná. Prostě se jen do kotle nasype požadované množství paliva. Samotné zařízení si už pak dávkování upraví dle aktuální potřeby. Opravdu nic složitého. Kotel se fakticky bez potíží obslouží sám. Jinak je možné peletky dávkovat také lopatkou. K jejich uskladnění poslouží regály nebo nějaký jiný jednoduchý nábytek. Právě odtud si budete peletky brát a dávat je do kotle. Ten už si je nakonec elegantně nadávkuje dle potřeby.  


Optimální skladování


Balení dřevěných peletek je velmi kompaktní a pytle se vejdou prakticky kdekoli. Stačí mít jen správnou technickou místnost nebo sklep a máte vyhráno. Pytle není problém vrstvit klidně i na sebe dle potřeby. V každém případě je dobré mít hned u kotle dostatečné množství peletek, abyste mohli pohodlně přihazovat. Prohlédněte si akční letáky a určitě nějaké výhodné peletky seženete.


Zdroj obrázku:
Dino Osmic / Shutterstock.com



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !