Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

4 rady, jak si užít osvěžující spánek i během veder

22. 08. 2023 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Další vlna veder udeřila a většina z nás nejvíce trpí v noci. Přes den vyhřáté zdi sálají teplem, probouzí nás horko, nadměrně se potíme, a to narušuje kvalitu spánku. Více se převalujeme, odkopáváme a všelijak se snažíme zajistit svému tělu teplotní komfort. Horkokrevní lidé se s tím potýkají nejen v letních měsících, ale víceméně každou noc bez ohledu na roční období. Vyzkoušejte tyto 4 rady a užijte si osvěžující spánek.

     1. Jak udržet v ložnici co nejnižší teplotu


Ideální teplota pro spaní je velmi individuální, ale obecně se pohybuje mezi 18 – 20°C. Během letních dní, kdy venkovní teploty překračují 25°C, nevětrejte a zatemněte okna žaluziemi nebo závěsy. Okno otevřete až k večeru. Příjemné ochlazení místnosti dokáže rychle zajistit klimatizace. Vzduch pročistí čistička vzduchu, která sice nechladí, ale alespoň zajistí příznivější vnitřní ovzduší.

Matrace MagniCool 10 Soft

     2. Studená sprcha


Chladná sprcha před spaním dokáže snížit teplotu těla a připravit vás na osvěžující odpočinek. Nejděte však do extrémů a nepleťte si to s otužováním. Spíše než ledovou, volte chladnou sprchu. Večer před spaním také nepijte ledové nápoje a nejezte třeba zmrzlinu. Takovýto extrém by vás zchladil jen na chvíli, protože tělo se bude náhlý teplotní výkyv snažit vyrovnat.



     3. Textilie umí ochladit i zahřát, vyberte ty správné


svěží mikroklimaPřírodní materiály jsou do ložnice výborné. Bavlna výborně saje, hedvábí navíc chladí. Povlečení z nich je na dotek příjemné a stejně tak i noční prádlo nebo pyžamo. Vedle přírodních jsou ale moderní materiály, které toho umí ještě o trochu více. Outlast je speciální patentovaná termoregulační textilie, která dokáže absorbovat přebytečné teplo, když teplota těla překračuje 36 stupňů. 

MagniCool je zase inovativní vysoce prodyšný materiál, který dynamicky reguluje teplotu, čímž zajišťuje svěží mikroklima mezi tělem a matrací během spánku. Dal jméno i matracím z kolekce MagniCool, které jsou chladivé již na dotek. Navíc dokáže odvádět vlhkost a zamezuje nadměrnému pocení během noci.


     4. Matrace, která umí zajistit osvěžující spánek


Matrace MagniCool 10 SoftLůžko, které by vám mělo zajistit osvěžující spánek, by mělo být vybaveno nejen kvalitní matrací, ale v ideálním případě i lamelovým roštem, který zajistí dostatečnou prodyšnost matrace. V případě matrace MagniCool správný rošt podpoří její vlastnosti. Ty má i díky inovativní pěně Aquabreeze s vysokou hustotou na bázi vody, která má díky tomu otevřenou buněčnou strukturou, což zajišťuje dostatečnou prodyšnost matrace, snadné proudění vzduchu a optimální rozptýlení nahromaděného tepla.

Matrace MagniCool 10 SoftNová kolekce MagniCool vyniká vysokou prodyšností a již na dotek znatelným chladivým efektem. Kolekce nabízí dvě 25 centimetrů vysoké zdravotní matrace s různou tuhostí – středně měkká a středně tuhá. Hlavní podíl na funkčnosti matrací má potah z patentované textilie MagniCool, který dynamicky reguluje teplotu a poskytuje během spánku pocit svěžesti. Matrace MagniCool 10 Soft získala čestné uznání od odborné poroty veletrhu FOR INTERIOR 2023.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 4 rady, jak si užít osvěžující spánek i během veder:

4 rady, jak si užít osvěžující spánek i během veder
4 rady, jak si užít osvěžující spánek i během veder
4 rady, jak si užít osvěžující spánek i během veder
4 rady, jak si užít osvěžující spánek i během veder
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !