8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

60 zvířecích zabijáků 1.díl – 1.9. 2013

1. 09. 2013 | Televizní tipy
Jižní Afrika - hroši, hadi, štíři. Dobrodruh, cestovatel a přírodovědec Steve Backshall se ocitne v pořadu 60 zvířecích zabijáků ze dne 1.9. 2013 tváří v tvář nebezpečným tvorům.
 
Ode dneška 1.9. 2013 vstupuje na naše obrazovky nový fenomén - britský přírodovědný cyklus BBC nazvaný 60 zvířecích zabijáků. Ukáže vám zblízka čelisti a kusadla krokodýlů, 60 zvířecích zabijáků 1.díl – 1.9. 2013žraloků, hrochů i pavouků, ale pozor - zcela bezpečnou cestou. Svůj obličej bude totiž těmto "miláčkům" nastavovat neohrožený dobrodruh, cestovatel a milovník zvířat Steve Backshall.

Tento čtyřicetiletý svalovec a vyznavač adrenalinových sportů se ničeho nezalekne. Ve svém prvním cyklu si vytyčil smělý cíl - sestavit seznam 60 nejnebezpečnějších zvířat naší planety.

První tři epizody pořadu 60 zvířecích zabijáků strávíme se Stevem a jeho štábem v Jižní Africe. Dnes zavítáme do jedné opravdu zvláštní domácnosti, kde vládne nejpodivnější mazlíček na světě. No, řekněte, už jste někde slyšeli, že k vám do postele chodí hroch? Venku to ale není o nic bezpečnější: po Africe se pohybují i nenápadní a daleko menší zvířecí zabijáci - třeba mamba černá nebo sklípkan myší.

První díl pořadu 60 zvířecích zabijáků uvidíte 1.9. 2013 od 13 hodin na ČT :D!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !