Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

A plnost prachového sáčku vás již nemusí trápit…

28. 06. 2013 | Domácnost
-Komerční sdělení-

Všichni se jistě shodneme na tom, že když se pustíme do úklidu, nechceme, aby nám zabral příliš času a zároveň chceme mít uklizeno kvalitně. V rámci vysávání nechceme každé místo přejíždět několikrát a potřebujeme se idálně hned na první pokus bez problémů zbavit i větších nečistot jako jsou drobky či drobné kamínky. Velmi důležitým faktorem je tak pro nás sací výkon, který je ale bohužel ovlivněn možností volného proudění vzduchu, na níž má během používání výrazný vliv i plnost prachového sáčku. Co s tím?

Philips PerformerProS možným řešením přichází společnost Philips, která představuje vysavače Philips PerformerPro FC9194 a FC9190. Ty disponují speciálně tvarovanou prachovou komorou, jenž maximálně urychluje proudění vzduchu. Prachový sáček se zde otevírá rovnoměrně a v kombinaci s výkonným motorem tak získáváte nejvyšší sací výkon, i když se sáček již plní. Jeho kapacita je v tomto případě až pět litrů a o stavu naplnění informuje indikátor.

Philips PerformerPro FC9194  s příkonem 2 200 W  a max. sacím výkonem 500 je vybaven těsněním HEPA AirSeal s filtrem HEPA 12 zachycujícím 99,95 % prachu a je tudíž vhodný i pro alergiky.

Součástí vysavače je jak sací hubice TriActive+ zajišťující trojnásobně vyšší výkonnost při vysávání, tak i speciální Turbo kartáč, který odstraní z koberců o 25 % více chlupů a prachu než klasická hubice, stejně jako štěrbinový nástavec, malá hubice a kartáč 2v1. Philips PerformerPro
Během používání jistě oceníte připojení hadice s otáčením o 360° pro snadné manévrování do všech směrů, stejně jako osmimetrovou napájecí šňůru s akčním rádiem 11 m, horní a přední držadlo či parkovací a skladovací polohu.

Vysavač Philips PerformerPro FC9190 s příkonem 2 200 W a max. sacím výkonem 500 W je vybaven těsněním HEPA AirSeal s filtrem HEPA 12. Součástí vysavače je Hubice 3v1TriActive+, která zajišťuje trojnásobně vyšší výkonnost při vysávání. Hubice má inovovaný tvar poskytující mimo jiné ještě lepší přilnavost k podlaze. Sací hubice je navíc s vysavačem propojena speciálním dvojitým kloubem umožňujícím neustálý kontakt s podlahou, čímž opět nedochází ke snižování sacího výkonu během vysávání. Postranní kartáčky umožňují vyčištění nejen rohů a ohybů, ale také úzkých škvír, okrajů stěnových lišt a okolí nohou nábytku. Velký sací otvor v přední části hubice pohltí velké nečistoty bez nutnosti jejího zvedání. Součástí příslušenství je i štěrbinový nástavec, malá hubice a kartáč 2 v 1.


Více na www.philips.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku A plnost prachového sáčku vás již nemusí trápit…:

A plnost prachového sáčku vás již nemusí trápit…
A plnost prachového sáčku vás již nemusí trápit…
A plnost prachového sáčku vás již nemusí trápit…
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
rajěeSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Šestej Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
6 a 7. po termínu, s tím co jsem měla mi to asi vystačí do konce soutěže
Obrázek uživatelky
profil
6 Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tak nakonec 5.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles