Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Apple Watch vám mohou zachránit život

26. 07. 2022 | Technika
-Komerční sdělení-

Mějte informaci o svém zdraví na zápěstí


Chytré hodinky od Applu mají celou řadou praktických aplikací, které vám poskytnou přehled o vašem zdraví. Mějte pod kontrolou spánek, zlepšete své duševní zdraví pomocí meditace nebo se zaměřte na srdeční tep. Některé aplikace vám dokonce mohou zachránit i život, protože vás včas upozorní na možné komplikace. Jaké to jsou?

Spěte zdravě


Stáváte ráno odpočatí, nebo máte problém vyhrabat se z postele? Pokud patříte mezi druhý typ, zlepšete kvalitu spánku jinak než jen novou matrací.

Aplikace Zdraví napoví ideální dobu večerky podle zvoleného času na budíku. Zároveň získáte přehled o délce a kvalitě spánku. Víte například, jak dlouho jste opravdu hluboce spali? Hodinky vám napoví.

Relaxujte krátkou meditací


Na chvíli se zastavte od běžného denního ruchu a zaměřte se pouze na svůj dech. Aplikace Mindfullness vás provede krátkým relaxačním cvičením. Nadechujte a vydechujte podle informací na displeji. Stačí jen minuta vašeho času. Vědomá práce s dechem má výborný vliv na celkové zklidnění a uvolnění.

Mějte přehled o menstruačním cyklu


Součástí hodinek je také aplikace pro sledování menstruačního cyklu, do které zadáváte údaje o jeho průběhu. Tím jí poskytnete dostatek dat pro budoucí vyhodnocování. Prozradí například pravděpodobný začátek další periody a plodné dny.

Změřte tepovou frekvenci


Senzor zabudovaný v hodinkách získává data o vašem srdečním tepu. Apple Watch rozlišují tep srdce na aktuální, během chůze, spánku a při cvičení. Aplikace Srdeční tep vás upozorní, pokud tep není zcela v pořádku – například pokud je delší dobu nízký či naopak vysoký. Díky tomu předejdete nepříjemným zdravotním komplikacím a v případě potřeby si včas zavoláte pomoc. Apple Watch 7 vám navíc vygenerují i vlnový průběh EKG.
Apple Watch vám mohou zachránit život
























Nezapomeňte na mytí rukou


Senzory poznají zvuk tekoucí vody a podle pohybu rukou identifikují jejich mytí. To je signál pro spuštění funkce, která vám odpočítá čas mytí rukou. Po uplynutí 20 sekund Apple Watch zavibrují, aby vás upozornili na konec. Že máte zamířit do koupelny, oznámí i v okamžiku, kdy přijdete domů.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !