Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Atraktivní bestsellery s 50% slevou

8. 06. 2021 | Televizní tipy
-Komerční sdělení-

Vybírejte v Audiotece a šetřete peníze i místo v kufru


Romantika, příjemné napětí, senzační odhalení a nové obzory… Užijte si léto s oblíbenými příběhy, kterým propůjčili hlas špičkoví interpreti. Díky audioknihám je můžete mít kdykoliv po ruce ve svém mobilu. V rámci akce Červen měsíc audioknih je navíc v Audiotece pořídíte za polovinu.

Příběhy Audioteky vám zpříjemní relax na pláži i dlouhé cesty za hranice všedních dní. Zabavte děti v autě nebo letadle poslechem nadčasových hitů, jakými jsou Mach a Šebestová a Fimfárum Jana Wericha. Sami můžete nekonečnou jízdu po dálnicích využít k seberozvoji, inspiraci nebo rozplétání příběhů založených na skutečných událostech. Lenošení u vody si okořeňte pořádným thrillerem a ve své audio knihovničce zapátrejte i v případě, kdy budete v plném hotelovém pokoji potřebovat trochu klidu sami pro sebe.
Audioteka
Nabídka Audioteky zahrnuje přes 6 500 titulů různých žánrů a autorů. Příběhy namlouvají zkušení interpreti a známí herci jako například Ivan Trojan, Vanda Hybnerová nebo Otakar Brousek mladší. U každého titulu přitom najdete ukázku nebo až 50minutovou kapitolu k poslechu zdarma, abyste se ještě před zakoupením přesvědčili, že vám konkrétní zpracování vyhovuje.

Snadno vybírat, stahovat a přehrávat můžete v přehledné aplikaci Audioteka. Díky podpoře Apple Car Play a Android Auto si příběhy vychutnáte v bezpečí i za volantem auta. V aplikaci lze také zrychlovat přehrávání, posouvat příběh libovolně po časové ose, nebo dokonce nastavit režim spánku pro automatické vypínání a zapínání poslechu.

V červnu stovky audioknih za polovinu


Již čtvrtým rokem se Audioteka připojuje k akci Červen měsíc audioknih. Opět si tak můžete rozšířit svou audio knihovničku za zvýhodněných podmínek. Až do konce června bude Audioteka nabízet každý týden stovku tuzemských i zahraničních bestsellerů s 50% slevou. Po celý červen pak můžete za polovinu pořídit i naše letní tipy:
Nezlomná




Československo, říjen 1937. Do Pardubic se sjíždějí davy na Velkou Pardubickou, nejprestižnější dostihovou událost roku. Nacistické Německo sem vysílá své elitní žokeje, místní ani nedoufají, že by je mohli zastavit. Ale je tu ještě jedna jezdkyně, hraběnka Lata Brandisová... Příběh odvážné ženy, která způsobila skandál ve Velké pardubické a stala se nadějí národa v hodině temna, vypráví Antonín Navrátil.



Anatomie skandálu


Pusťte si do uší thriller na choulostivé téma. Když je bohatý a vlivný James obviněn z dávného zločinu, manželka Sophie se postaví na jeho stranu. Na opačné straně barikády je právnička Kate, která chce odhalit pravdu o tragédii. Jak tento souboj dopadne? Zvítězí opět svět mocných nad spravedlností? A je možné, že ani po dvanácti letech manželství svého partnera neznáte...? Příběhem provází Alžběta Mahdalová, Josef Kaluža, Pavla Gajdošíková a další.




Příběhy zvířátek


Náš poslední tip patří dobrodružstvím z říše zvířat, které jsou tím nejlepším z pokladnice klasických pohádek od autorů Rudyarda Kiplinga, Jamese Baldwina a D.G. Mukerjiho. Vyprávění jsou inspirována bájemi i zázraky přírody, popisují kouzlo přátelství a neuvěřitelných okamžiků. Chcete vědět, proč má leopard skvrny, nebo jak spolu souvisí kůň a olivový strom? Pro Audioteku namluvil nezaměnitelným hlasem Jiří Lábus.


Více na www.audioteka.cz


Foto: archiv Audioteka CZ


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Atraktivní bestsellery s 50% slevou:

Atraktivní bestsellery s 50% slevou
Atraktivní bestsellery s 50% slevou
Atraktivní bestsellery s 50% slevou
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !