Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bistrol 3v1 – jedině s ním bude vaše podlaha dokonale čistá!

11. 05. 2022 | Domácnost
-Komerční sdělení-

Trápíte se s tím, že nemůžete docílit dokonale čisté podlahy? Používáte celou řadu přípravků, ale výsledek se stále nedostavuje, i když nad mytím podlahy trávíte půl dne? Potom i vás jistě potěší novinka, kterou představila česká společnost Druchema. Jedná se o speciální čistič podlah Bistrol 3v1. Přípravek nabízí hned tři super účinky, které jsou zárukou dokonalé čistoty.


Efektivní díky ekologickým složkám


Bistrol 3v1 je unikátní čistič podlah, který přináší vysoký účinek. Je určený pro dlažbu, plovoucí podlahy i linolea. Vysoká efektivita při čištění je zaručena především díky obsahu ekologických složek. Ty jsou šetrné k povrchu podlah a zároveň dokáží odstranit i velkou špínu, na kterou dosud nic jiného nepomohlo.

Bistrol 3v1










3 účinky v jednou balení


Bistrol 3v1 je nejen efektivní čistič. V jeho složení se nachází i vosk, takže podlahu při mytí krásně vyleští. Jasný lesk si podlaha udrží velmi dlouho po mytí. Třetí funkcí je dokonalé ošetření povrchu podlahy, který bude chráněn před velkým usazování nečistot. Nebudete tak muset mýt podlahu tak často. Hlavně díky těmto třem funkcím se Bistrol 3v1 řadí mezi nejlepší čistící prostředky vůbec.

Úspora zaručena


Bistrol 3v1 se řadí mezi čistící prostředky, které jsou ředitelné vodou. Druchema nabízí Bistrol 3v1 v balení o velikosti 750ml. Na jedno umytí postačí zředění 1:5 - 1:2, takže si můžete být jisti, že vám přípravek vydrží velmi dlouho.


Pokud i vy chcete mít dokonale čistou podlahu, vsaďte na Bistrol 3v1.
Najdete ho v nabídce na www.druchema.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !