Ve svém pořadu Božské dorty od Markéty s datem 2.12. 2013 k tomu použije samozřejmě jedlé propriety – piškotové těsto, lahodný krém, jedlé barvy a tvarovací a potahovací hmotu.

Pod jednotlivé knihy je potřeba dát podložky, aby se na sebe korpusy lépe skládaly. Sladkou tečkou za Božskými dorty od Markéty bude recept na piškotový dezert s čerstvou jahodou.
Ingredience pro přípravu receptu:
Piškotový mini dezert s čerstvou jahodou
• základní piškotové těsto
• krém
Postup pro přípravu receptu:
1. Upečeme si základní piškotové těsto, asi 1cm silné.
2. Z těsta vykrájíme dvě kolečka, která spojíme krémem a necháme v lednici ztuhnout.
3. Vychladlé dezertíky namočíme v rozpuštěné bílé a tmavé čokoládě a opět vrátíme do lednice.
4. Než čokoláda úplně ztuhne, dozdobíme dezertíky čerstvým ovocem, v našem případě nakrájenými jahodami.
Nenechte si ujít Božské dorty od Markéty v pondělí 2.12. 2013
ve 20.15 na Prima love.
ve 20.15 na Prima love.
Zdroj, foto: Prima love
Vendula Vrablová