8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na MINERVU za zdravím i kouzlem Vánoc

21. 11. 2008 | Výstavy

28. MINERVA – mezinárodní výstava zdraví, která se uskuteční 5. -7. prosince od 10 do 18 hodin v pražském Michnově paláci vám nejen pomůže najít řešení vašich zdravotních či osobních problémů, ale naučíte se zde spoustu nových věcí, nasajete pravou předvánoční atmosféru a možná nakoupíte i pár dárečků. A nudit se nebudou ani vaše ratolesti!

Pro své 28. pokračování si nejstarší pražská výstava zdraví nachystala hned několik novinek. V první řadě chce vyjít vstříc těm, kteří se chtějí něco nového dozvědět či naučit. Tentokrát proto můžete navštívit nejen zajímavé přednášky a semináře, které po celou dobu výstavy probíhají souběžně ve třech sálech, ale i úvodní přednášky cyklu Moje cesta. A pokud vás zaujmou, můžete se na nich přihlásit na celodenní seminář, který proběhne o následujícím víkendu. A co dalšího vás čeká?

MINERVA 2008V pátek si přijdou na své hlavně mlsné jazýčky – mohou nejen navštívit semináře zdravého vaření a vánočního pečení, ale i tematické ochutnávky. Určitě si nenechte ujít ukázkovou hodinu „ Jak beze stresu zvládnout anglický jazyk“, která je určena začátečníkům.

Vzácným hostem bude herečka Ljuba Skořepová.

Pokud máte děti, vyražte na Minervu v sobotu. Potkají tam totiž Mikuláše, který je potěší dárečkem, v otevřených dílnách si mohou vyzkoušet výrobu ozdob z papíru a šustí, nebo se zúčastnit tvůrčího malování.

MUDr. Miroslav Procházka, autor několika knih o drahých kamenech a jejich nejen estetických účincích, nám poví  něco  o vlastnostech drahých kamenů z hlediska etnomedicíny , na závěr se uskuteční křest knihy Harmonie a zdraví v krystal zakleté.

Neděle bude v znamení hudby a pohybu. Můžete navštívit koncert na didgeridoo i výukový seminář hry na tento nástroj, zúčastnit se léčivého zpěvu, zatančit břišní tance (vhodné i pro děti), zacvičit si dechová a zdravotní cvičení anebo si jen tak pro radost zazpívat koledy.

Milým hostem bude herečka Eva Horká.

MINERVA 2008Po celou dobu výstavy na vás čeká:

masáž ZDARMA (15 min)

možnost relaxace ve velké pyramidě

poradenství Feng shui

vegetariánské občerstvení

možnost otestovat si na biofotonickém skeneru hladinu antioxidantů

skvělá příležitost nákupu vánočních dárků

velký výběr knih nakladatelství Pragma

anketa o ceny

CD ke každé vstupence na výstavu ZDARMA (v pátek vstupné na výstavu zdarma, v So a Ne 35 Kč)

Přesný program najdete na: www.minervazdravi.com 

Foto herečky E. Horké: www.evahorka.estranky.cz/

Foto herečky L. Skořepové: wikipedia.org

Notburga

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
veliká škoda,že jsem tak zajímavou a poučnou akci propásla!!!!!!!!!!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles