Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Veletrh SPORT Life: sport nejen vidět, ale i zažít

8. 11. 2011 | Výstavy
Ať už holdujete jakémukoli sportu, budete na veletrhu SPORT Life ve svém živlu. Na brněnském výstavišti si od 10. do 13. listopadu můžete prohlédnout a vyzkoušet sportovní vybavení všeho druhu, chybět nebudou ani potřeby pro volný čas. Samozřejmě tu budete mít skvělou možnost omrknout i trendy sportovní oblečení – třeba do přírody, na aerobic, lyže, kolo nebo jógu. Těšte se také na tradičně bohatý doprovodný program, který slibuje nevšední zážitky nejen pro vás, ale i pro váš protějšek a děti.

Brněnský veletrh SPORT Life patří k nejvýznamnějším sportovním akcím svého druhu ve střední Evropě. Proto zde máte jedinečnou šanci prohlédnout si zboží od různých výrobců, vyzkoušet si ho a porovnat s konkurencí. Na své si přijdou opravdu všichni – od outdoorových nadšenců, přes fanoušky zimních sportů po příznivce fitness. Velký prostor je věnován také vybavení pro míčové, raketové a halové sporty či populární cyklistice.

Vyberte si lyže podle svého gusta

Veletrh Sport lifeZákladem prezentace vybavení pro zimní sporty, kterou najdete v pavilonu A1, bude expozice lyží a ochranných přileb a nově také lavinových vyhledávačů. Prohlédnout si tu můžete velmi širokou paletu modelů a novinek pro nadcházející sezonu. Pokud patříte k milovnicím lyžování, doporučujeme vám zúčastnit se aukce lyží, v rámci níž můžete získat nejnovější modely lyží za zvýhodněné ceny. Každoročně je o tuto akci velký zájem, takže buďte ve střehu.

Nudě vstup zakázán

Velkým lákadlem je také bohatý doprovodný program. Letos se můžete těšit na testování outdoorového vybavení,  cyklistickou show, ukázky skateboardingu, freestyle BMX či MTB. Milovníci skateboardů poměří své síly v soutěži Skate Slalom Open 2011. Otevřen bude také Snowboard Park, kde se určitě bude na co koukat.

K oblíbeným patří i módní přehlídky, na nichž se prezentuje sportovní oblečení. V centru zdraví a zdravé výživy vám poradí, jak zůstat v kondici a fit. V areálu je připravena lezecká stěna, rovněž můžete vyzkoušet oblíbený barmský most nebo kmenové lezení – obojí budou milovat i vaše děti. Absolvovat můžete také lekci KrankCycle, což je kardiovaskulární program pro horní polovinu těla.

veletrh Sport lifeOdborníci vám ve stanovém městečku pomohou vybrat stan přesně podle vašich požadavků – a rovnou si ho můžete vyzkoušet. Na děti čekají na brněnském výstavišti nejrůznější sportovní soutěže a atrakce, takže nudit se určitě nebudou (spíš se jim nebude chtít domů).

Společně s veletrhem SPORT Life probíhají ještě cyklistický veletrh Bike Brno, výstava lodí a vodních sportů boat Brno a výstava karavanů a obytných automobilů Caravaning Brno.

Rodinné vstupné
(pro 2 dospělé + 2 děti): 250,- Kč
Základní vstupné: 150,- Kč (po předchozí registraci na webu BVV zlevněné na 120,- Kč)

Více na: www.bvv.cz/sport-life
ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !