Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

WORLD OF BEAUY & SPA - Veletržní koncert pro půvab a kondici

26. 01. 2009 | Výstavy
Novinky pro veletrh připravuje více než 330 vystavovatelů, očekávají se dvě desítky tisíc návštěvníků – to je aktuální pozvánka na veletrh kosmetiky kadeřnictví a zdravého životního stylu.

Letošní veletrh WORLD OF BEAUY & SPA by měl být ve znamení prezentace oborů navazujících v celém komplexu na wellness - nikoliv jen prostou nabídkou produktů, ale především informacemi o nových metodách a inovacích metod  stávajících. V nabídce veletrhu budou zastoupeny školy, vzdělávací instituty i odborníci nabízející znalosti z oborů wellness, četné druhy masáží, i další s wellness nedílně spjatou péči - profesionální kosmetická salonní péče, zábaly, péče o ruce a nohy, aromaterapie,  zdravý životní styl, detoxikace i relaxace. Je to vkladem pro ty, kdo si chtějí doplnit znalosti v těchto oborech, i pro zájemce, kteří hledají zaměstnání, chtějí změnit své dosavadní pracovní zařazení či např. pro matky po mateřských dovolených, které zatím nemohou přijmout práci s celodenní pevnou pracovní dobou či za zaměstnáním dojíždět.

Veletrh kosmetikyProgram na téma Rekvalifikace je připravován z řadou odborníků. V průběhu pátečního dopoledne se návštěvníci seznámí s teorií i praktickými ukázkami  masáží - na programu bude "thajská masáž",  "čokoládová masáž", "horké kameny",  "medová masáž", "Dornova metoda", "čínská energetická masáž". Odpoledne bude věnováno komplexu detoxikačních a regeneračních procedur, jako např. "Detoxikační masáž bylinnými pečetěmi dle P. Jentschury" , "10ti týdenní koncept "Moje celulitní kúra", "Jentschurova Regenata - kúra 21. století", pro nastávající maminky pak přednáška "Zdravá a krásná během těhotenství".

Sobotní odobrný program začne seznámením s účinky a zásadami aromaterapie, jejím uplatněním v kosmetické péči, návštěvníci dostanou příležitost nahlédnout do moudrostí Orientu v kosmetické péči i seznámit se s  praktickými ukázkami relaxačních procedur.

Námětů pro špičkovou kosmetickou a wellness péči bude nespočet, inspiraci zákazníci naleznou na stáncích více než tří stovek vystavovatelů - na řadě z nich odborníci poskytují informace a probíhají tam čato i praktické ukázky.

Inspirací může být program VŠTVS Palestra, která předvede  svůj Aqua-Fitness Academy program - vystoupení taneční skupiny, předvedení nových prvků aqua-fitness Video střih ukázek aquadisciplin, cvičení aquaaerobiku, aquakikboxu a aquaspinningu, s provedením přednášky o těchto disciplinách a módní přehlídkou plavek.


Jedním z hitů jsou anti-aging programy nebo přírodní kosmetika.


Beauty ExpoAnti-aging programy zahrnují širokou škálu vysoce kvalitní produktů i metod pro pěstění těla, navození fyzické i duševní harmonie a tím prevence fyzického i duševního stárnutí.

Přírodní kosmetika a přírodní produkty se stávají hitem doby. Ačkoliv v kosmetickém oboru není tento pojem jednoznačně definován, poptávka po přírodních produktech z ekologicky pěstovaných surovin, šetrných k životnímu prostředí i našemu organizmu i harmonicky působících  na naše zdraví svědčí o vyspělosti a uvědomění zákazníků. Tato nová generace produktů se objevuje v prezentacích velké řady firem z tzemska i ze zahraničí, např. ATOK, Vitek trade, M+H, TopVet, Tanamera, Nobilis, Jentschura, mnoho společností se při své běžné produkci specializuje na několik řad bioproduktů.

Na veletrhu samozřejmě na návštěvníky čeká kromě možnosti nákupů velká řada trendových záležitostí - účesy italských i českých kadeřnických mistrů zpracované v poutavé show, na kadeřnických, kosmetických a "nehtových" stáncích možnost nechat si zdarma poradit a často zdarma či za velmi příjemné "veletržní" ceny si nechat od největších mistrů vytvořit nový účes, nalíčit v nadcházejících trendech,  vyzkoušet některý z druhů masáží, perfektní manikúru či vyzkoušet "gelové" či "akrylové" nehty, nebo alespoň hezké zdobení, a to i nehtů na nohách. Kdo nemá zatím odvahu a chuť na "změnu", může se alespoň obdivovat kreativní tvorbě soutěžících při řadě vrcholných soutěží: Creative image team, fotomakeup, nail art, stamping nail art, manikúra, účesy a líčení juniorů a mnoho dalšího.

Zdroj: Beautyexpo.cz

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !