Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čas pro fantazii a vánoční dekorace

14. 12. 2009 | Moderní bydlení
Blíží se, blíží... Ať se těšíme hodně, málo nebo vůbec (což by byla škoda), dopřejme si čas na klidné přípravy. A k těm rozhodně patří i včasné zajištění vánočních dekorací a doplňků.


Také se Vám zalíbily něžné perlové dekorace? Je to jedna z novinek vánoční kolekce. Můžete z nich vytvořit komplet, obsahující kroužky o průměru cca 4-5 cm a dekorativní girlandy v délce 160 cm. Kroužky jsou určeny k navlečení na ubrousky na slavnostním stole, ale s trochou fantazie pro ně jistě naleznete i další využití. Perlové girlandy lze naaranžovat nejen na sváteční tabuli, můžeme jimi ozdobit i vánoční stromeček nebo záclony na okně.

Ostatně, proč nepopustit uzdu fantazii během celých svátečních příprav? Vždyť kdy jindy si můžeme pohrát například s lehoučkou organzou s motivy vloček nebo hvězdiček. A že se z ní dají vytvořit opravdu krásné dekorace!

Dá se báječně aranžovat na sváteční stůl s bohatými převěsy a ty potom podkasat dekorativními sponami, širokými stuhami nebo je svázat do ozdobných uzlů. Výhodou organzy je její načechranost a proto se s ní tak dobře pracuje. Pásy jemného materiálu lze navinout i na záclonovou tyč nebo ji přehodit přes garnyž a okna rázem získají zcela novou a sváteční tvář.

  

Tradičními doplňky jsou kromě ubrusů i naprony a běhouny na stůl v různých barvách a designech. Pokud nejsou ze stejného materiálu jako povlaky na polštáře, snažme se tvořit kombinace typově stejných vzorů nebo udržet zvolenou barevnost.

A rozhodně se nemusíme bát přívalu lesku a třpytu, nejenom proto, že je to módní trend, ale hlavně - k předvánočnímu a vánočnímu času to prostě patří!

 

Zdroj: Záclona.cz

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
čeho je moc,tak je příliš,zase souhlasím s weendy!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles