Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čemu dává přednost Bára Basiková?

13. 01. 2010 | Úspěšní lidé

V dalším vydání zábavného pořadu Hádej, kdo jsem! se můžete těšit na zpěvačku a trojnásobnou maminku Báru Basikovou. Kdysi známá rockerka a léta úspěšná muzikálová zpěvačka si už ve svém oboru splnila snad všechna přání. Má za sebou velké množství titulů, desek a koncertů, moc ráda by si ale zahrála ve filmu. Tvrdí o sobě, že je líná, a proto již pár let nenatočila žádné CD. Především je prý ale super máma, věnuje se dětem a pak teprve umění.


Členové poroty Martin Zounar, Alice Bendová, Bohumil Klepl a Eva Holubová si nejprve mysleli, že jde o Martu Kubišovou nebo Evu Pilarovou, protože Bára má ráda zvířata a zpívala již v roce 1968. Jenže Bára Basiková zpívá opravdu již odmala, zpěvačkou se chtěla stát zřejmě od kolébky. Pamětníci si připomenou její účinkování v tehdy populárním televizním pořadu Zpívá celá rodina. Vy se můžete těšit na krásnou píseň z obnoveného muzikálu Johanka z Arku, kde hraje Bára hlavní roli.


bara-basikovaBára Basiková se narodila v Praze ve znamení Vodnáře v roce 1963 a vystudovala střední ekonomickou školu. Pak už se věnovala převážně hudbě. Léta zpívala ve skupině Precedens, kam se po úspěchu na sólové dráze ještě jednou vrátila. Její jméno je rovněž spjato s Michalem Pavlíčkem a kapelou Stromboli. V muzikálu Jesus Christ Superstar zazářila v roli Máří Magdalény, a odstartovala tak svoji letitou kariéru muzikálové zpěvačky. V životě také složila pár písní, psala i texty, dokonce vydala knihu.


Bára je potřetí vdaná, z prvního manželství má dvojčata Annu a Marii, druhé manželství s architektem Jaromírem Pizingrem bylo bezdětné a skončilo rozvodem. Vloni porodila syna Theodora. Osmiměsíčního syna kojí i během přestávek při představení muzikálu Johanka z Arku, na zájezdy proto vůbec nejezdí. Mateřství si užívá a je pro ni prioritou. O syna se starají i již plnoleté dcery, pro které je to ideální příprava do budoucna, jak alespoň soudí jejich matka.


Co dluží Martin Zounar dcerám Báry Basikové? Kde se seznámila se svým současným manželem?


Nenechte si ujít další díl pořadu Hádej, kdo jsem! již tuto středu ve 20.00 na Primě!


 

Zdroj: Prima


Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
nádherně vyzpívaný hlas.Je to prostě profesionálka!!!!!!!!SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
perfektne, opravdu ji rada posloucham
Obrázek uživatelky
profil
hezky Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Mám ji moc ráda.Je přirozená .
Obrázek uživatelky
profil
a je taky velice sympatická. Zažila jsem ji, jak si hezky a mile povídala s publikem.
Přeji jí hodně štěstí.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles