Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Miminka
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chcete otěhotnět? Vsaďte na své tělo, mysl a pomoc přírodních produktů

1. 11. 2021 | Těhotenství
-Komerční sdělení-

Plánujete těhotenství, nebo se snažíte už nějakou dobu přijít do jiného stavu a zatím bez úspěchu? Na chvíli se zastavte a zamyslete nad tím, co vaše tělo i duše na cestě k miminku opravdu potřebují.
Lékařka Alica Szabó vám poradí několik základních a zároveň funkčních tipů.


„Ještě na studiích jsem onemocněla závažnou hormonální chorobou, hrozila mi náročná operace bez garance úspěchu a následné komplikace včetně neplodnosti.

Rozhodla jsem se zkusit to jinak než doživotně užívat hormonální léky, riskovat zmíněnou operaci a smířit se s tím, že nikdy nebudu mít děti. Po měsících intenzivního hledání informací, jsem našla pomoc v Mexiku, kde jsem se na jedné specializované klinice naučila, že vyvážená strava, průběžná detoxikace, kladný vztah k tělu a duševní rovnováha, jsou tou správnou cestou ke zdraví,” vzpomíná Alica Szabó na období, které ovlivnilo nejen její lékařskou dráhu, ale i osobní život.

Dnes je šťastnou maminkou a jako lékařka funkční medicíny pomáhá klientům řešit zdravotní potíže převážně hormonálního charakteru, včetně problémů s početím.


Přírodní produkty by měly být prvním pomocníkem na cestě za miminkem


Životní přístup a lékařská praxe přivedli Alici Szabó ke spolupráci se slovenskou společností Aliver Nutraceutics, která svými doplňky stravy pomáhá tisícům klientů na jejich cestě ke zdraví a k vytouženému rodičovství.

Společně vyvinuli receptury pro některé stěžejní produkty, jež společnost Aliver Nutraceutics vyrábí. Výběr jednotlivých složek se řídí poznatky vědeckého výzkumu a léty ověřenou tradicí v používání bylin z celého světa.

Všechny mají společného jmenovatele – jsou přírodní, používají suroviny v prémiové kvalitě a s vysokou koncentrací účinných látek.

Jejich přínos se nezrcadlí pouze ve spokojených recenzích novopečených rodičů, ale dosahují ocenění i na mezinárodním poli – lubrikační gel na podporu početí “Fertility Gel Intense” získal na podzim 2021 v Londýně hlavní cenu v kategorii přírodních produktů pro ženy: The Janey Loves 2021 Platinum Awards.
 “Fertility Gel Intense”
Oceněný gel je vytvořen kombinací výtažků léčivých rostlin a dalších přírodních ingrediencí.
Napodobuje složení vaginálního hlenu v období ovulace a zároveň zlepšuje životnost a pohyblivost spermií.

Snahu o početí můžete podpořit správným stravováním, duševní pohodou, bylinkami, vhodnými vitamíny a minerály. K nejúčinnějším patří komplexní přípravky Pinkertil pro ženy a Bluefertil pro muže. Stimulují rovnováhu a správnou funkci reprodukčních orgánů, pomůžou vylepšit fyzickou i psychickou kondici a imunitu.

Poselství pro budoucí rodiče: „První krok na cestě k vašemu vytouženému dítěti by měl být přírodní a přirozený.“




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Také 4x.
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak 1x štístko a 1xdiamanty a teď hurá do práce...
Obrázek uživatelky
profil
4
Obrázek uživatelky
profil
Třetí Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlík 3x Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles