8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytré osvětlení pro chytrou domácnost

24. 02. 2017 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Nadčasové, zábavné, snadno ovladatelné smartphonem a tabletem nebo také pouhým hlasem. Řeč je o chytrých žárovkách Nanoleaf a Philips HUE, jež kombinují úsporné LED osvětlení s intuitivní technologií. Jejich nevídané možnosti pro osvětlení domácnosti nám představila odbornice na osvětlení Zuzana Zicháčková z eSvětlo.cz.

Chytré žárovky jsou vhodné pro milovníky moderních technologií. Na rozsvěcení, stmívání a automatizaci osvětlení Nanoleaf vám totiž postačí jediná aplikace ve vašem smartphonu. V aplikaci pro Philips HUE si ještě navíc můžete pohrát i se změnou barvy světla, signalizací počasí a spoustou dalších funkcí.

chytré osvětleníŽárovky upozorní na e-mail nebo déšť


„S žárovkou Nanoleaf, modelem Smarter Kit, stačí, když zvoláte pokyn „Light!“ a je rozsvíceno. O vše se totiž postará smartphone aplikace s umělou inteligencí, tedy virtuální služebnice, která se jmenuje SIRI a je oficiálně certifikovaná firmou Apple,“ přibližuje Zuzana Zicháčková z poradensko-prodejního portálu eSvětlo.cz.

Philips HUE propojuje stmívatelnost navíc i s barevnými možnostmi a umožňuje ještě další užitečné funkce: Bude pršet? Aplikace to z internetové předpovědi zjistí a zabliká světly modrou barvou. Přišel vám e-mail? Svítidla v domácnosti vám zablikají barvou, kterou si vyberete. Jedete na dovolenou a nechcete, aby vaše opuštěná domácnost lákala zloděje? Nastavte si časové svícení nebo domácí svítidla ovládejte třeba z druhého konce světa.

Kam s nimichytré světlo


V sadě svítidel Philips HUE si vyberete kompletní osvětlení interiéru, od futuristické stolní lampy, trendy lustru a nástěnného svítidla až po LED pásek. Série obsahuje také dekorativní svítidla, která vám posvítí například na fotku, obraz nebo suvenýry z cest. Všechna svítidla se vyznačují jednotným designem. Jejich krémově bílá barva a minimalistické tvary vyniknou v každém moderním interiéru.
Různé modely žárovek Nanoleaf využijete nejen v moderně zařízené domácnosti, ale také například ve stylových kancelářích.

Jak to funguje?


„Základní prvek Philips HUE tvoří tzv. Bridge, který slouží jako výchozí ovládací panel a umožňuje využívat všechny speciální funkce osvětlení. Panel připojíte na domácí Wi-Fi router, stáhnete si aplikaci do chytrého telefonu nebo tabletu a potom už vše jednoduše ovládáte z aplikace,“ vysvětluje odbornice z eSvětlo.cz.

U chytrých žárovek Nanoleaf Smarter Kit to je obdobné. Všechny žárovky, které si pořídíte, se propojí se základním modulem a ten připojíte k routeru. Následně už všechny funkce vybíráte v iOS aplikaci.

Více informací naleznete na www.esvetlo.cz

Chytré osvětlení

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Chytré osvětlení pro chytrou domácnost:

Chytré osvětlení pro chytrou domácnost
Chytré osvětlení pro chytrou domácnost
Chytré osvětlení pro chytrou domácnost
Chytré osvětlení pro chytrou domácnost
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
super vychytávkaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles